Beste verkochte artikelen in 'Puzzelboeken' van 1 tot 10

Ontdek de huidige top 10 van bestsellers van 2021 in de categorie Puzzelboeken. Een uitgebreide lijst van de best verkochte artikelen in 'Puzzelboeken'.


Diverse auteurs
4.6 op 5 sterren
Afbeelding van Het enige echte ultieme dot-to-dot
puzzelboek voor volwassenen
'Het enige echte ultieme dot-to-dot puzzelboek' staat vol met duivels moeilijke dot-to-dotpuzzels en zal je daarom uren achtereen entertainen en bezighouden. Honderden, nee duizenden, puntjes wachten op jouw verbindingslijntje en zullen uiteindelijk prachtige voorstellingen laten zien van dieren, objecten en scènes die ook uitermate geschikt zijn om in te kleuren.
›› meer info en gelijkaardige artikelen

Merkloos
4.5 op 5 sterren
Afbeelding van Van punt tot punt
72 puzzels tegen de tijd, van makkelijk n aar moeilijk!
Verbind de puntjes en los de grappige en originele puzzels op! Bij elke puzzel staat er een extra uitdaging: een klok die aangeeft hoe snel je de puntjes moet verbinden. Hierna kun je de puzzels inkleuren en krijg je bijzonder mooie tekeningen. Ga jij de uitdaging aan?
›› meer info en gelijkaardige artikelen

Webster, Joanna
4.4 op 5 sterren
Afbeelding van Kleuren op nummer
extreme kleurpuzzels voor volwassenen
Iedereen heeft het in zijn jeugd wel een keertje gedaan: kleuren op nummer. Nu is daar de moderne, frisse en volwassen equivalent: Kleuren op nummer: extreme kleurpuzzels voor volwassenen. Onderaan elke pagina vind je de kleurcodering waarmee je de afbeelding mag vullen. Zie de afbeeldingen vakje voor vakje tot leven komen! Iedereen kan voldoening halen uit deze heerlijke hobby en prachtige meesterwerken maken en genieten van urenlang vrolijk entertainment. Ga aan de slag met stift, fineliner, potlood of verf en leg de mooiste taferelen bloot. Kleuren is heerlijk en nu nog gemakkelijker!
›› meer info en gelijkaardige artikelen

Andy Griffiths
4.6 op 5 sterren
Afbeelding van De waanzinnige boomhut - Het doeboek
Een waaaaanzinnig doeboek bij de waaaaaaaanzinnig populaire boomhutreeks
Duik in de waanzinnige wereld van de waanzinnige boomhut Ontcijfer boodschappen met de Boomhutcode. Ontwerp een superheld. Ontsnap uit het Labyrint des Doods Een boek vol te gekke kruiswoordraadsels, puzzels, woordzoekers, quizjes en zoek-de-verschillen.
›› meer info en gelijkaardige artikelen

John Woodcock
4.4 op 5 sterren
Afbeelding van 2
extreme kleurpuzzels voor volwassenen
Iedereen heeft het in zijn jeugd wel een keer gedaan: kleuren op nummer. Nu is hier de moderne, frisse en volwassen variant: Kleuren op nummer deel 2. Ontspan en laat je creativiteit de vrije loop terwijl je je puzzel- en kleurskills naar een hoger niveau tilt! Op elke pagina vind je de kleurcodering waarmee je de afbeelding kunt vullen. Zie de creaties vakje voor vakje tot leven komen. Ga aan de slag met stift, fineliner, potlood, gelpennen of verf: in dit boek wachten 30 prachtige dieren tot jij ze ontdekt.
›› meer info en gelijkaardige artikelen

John Woodcock
4.3 op 5 sterren
Afbeelding van 3
30 extreme kleurpuzzels voor volwassenen
Iedereen heeft het in zijn jeugd wel een keer gedaan: kleuren op nummer. Nu is hier het derde boek van de moderne, frisse en volwassen variant: Kleuren op nummer - skylines. Ontspan en laat je creativiteit de vrije loop terwijl je je puzzel- en kleurskills naar een hoger niveau tilt! Op elke pagina vind je een kleurcodering waarmee je de afbeelding kunt vullen. Zie de creaties vakje voor vakje tot leven komen. Ga aan de slag met stift, fineliner, potlood, gelpennen of verf: in dit boek wachten 30 prachtige skylines tot jij ze ontdekt.
›› meer info en gelijkaardige artikelen

Peter Ritmeester
4.5 op 5 sterren
Afbeelding van Gek op sudoku 5
250 sudoku's + 20 sixy sudoku's
Ideaal cadeauboek vol 250 uitdagende, kwalitatieve sudoku's plus 20 extra puzzels. Gek op sudoku is inmiddels een terugkerend fenomeen in puzzelland. De puzzelboeken hebben een schare trouwe fans die elke keer met smart uitkijken naar het volgende deel. In deze vijfde editie niet alleen de vertrouwde sudoku's met de vier grijze vlakken in het midden, maar als extra ook 20 sixy sudoku's. Deze nieuwste vondst van internationaal puzzelmaker Peter Ritmeester verscheen als eerste in The New York Times. In de Sixy Sudoku moeten in twaalf elkaar deels overlappende rechthoeken niet negen maar zes...
›› meer info en gelijkaardige artikelen

Denksport
Afbeelding van Denksport Woordzoeker puzzelboek pakket
Denksport – Woordzoeker puzzelboekenpakket Het Denksport woordzoeker pakket is voor iedereen die gek is op woordzoekers in alle vormen en maten. Met 4 puzzelboeken op verschillende niveaus kan je wennen op een basis 2* niveau, en jezelf steeds verder uitdagen van een gemiddeld 3* niveau naar een pittige 4* niveau. Je hebt in ieder geval uren puzzelplezier. En woordzoekers zijn voor iedereen! Kriskras zitten alle woorden verborgen, zowel van links naar rechts; van rechts naar links; van boven naar beneden; van beneden naar boven of diagonaal. Het leuke aan deze puzzel is dat na het...
›› meer info en gelijkaardige artikelen

Denksport
Afbeelding van Denksport Puzzelboek, Sudoku 3-4* kampioen, editie 244
Denksport puzzelboek – Sudoku 3-4* kampioen Populaire sudoku’s op een gemiddeld niveau De sudoku 3-4* kampioen staat vol met puzzels op een gemiddeld niveau. Deze populaire puzzel met 9 blokken van 3x3 vakken is een echte hersenbreker. In elke rij, elke kolom en elk blok komt de cijfer 1 tot en met 9 slechts één keer voor! Denksport Denksport is dé puzzelmaker van Nederland. Of het nu gaat om een sudoku, woordzoeker, kruiswoordraadsel of cryptogram, Denksport heeft het allemaal en op elk niveau. Ons gevarieerde puzzelaanbod biedt ontspanning en is goed voor de hersenen....
›› meer info en gelijkaardige artikelen

Denksport
Afbeelding van Denksport Puzzelboek Logisch 2-4* vakantieboek, editie 81
Denksport puzzelboek – Logisch 2-4* vakantieboek Voor de logische puzzelaar die van afwisseling en uitdaging houdt! Het logisch 2-4* vakantieboek is een puzzelboek voor de logische nadenker. Alleen door logisch na te denken kan jij tot een oplossing komen. Naast binaire puzzels, sudoku’s en tectonics, vind je hier de logikwis. Een intrigerende puzzel waarbij je aan de hand van aanwijzingen en vergelijkingen achter de enige juiste oplossing moet zien te komen. Puzzels in dit puzzelboek zijn onder andere: sudoku’s; tentje-boompjes; japanse...
›› meer info en gelijkaardige artikelen

 

Bovenliggende lijsten: ›› Tijdschriften & Puzzelboeken

Onderliggende lijsten: ›› Nieuwste puzzelboeken