Beste verkochte artikelen in 'Tijdschriften & Puzzelboeken' van 1 tot 10

Ontdek de huidige top 10 van bestsellers van 2021 in de categorie Tijdschriften & Puzzelboeken. Een uitgebreide lijst van de best verkochte artikelen in 'Tijdschriften & Puzzelboeken'.


Webster, Joanna
4.4 op 5 sterren
Afbeelding van Kleuren op nummer
extreme kleurpuzzels voor volwassenen
Iedereen heeft het in zijn jeugd wel een keertje gedaan: kleuren op nummer. Nu is daar de moderne, frisse en volwassen equivalent: Kleuren op nummer: extreme kleurpuzzels voor volwassenen. Onderaan elke pagina vind je de kleurcodering waarmee je de afbeelding mag vullen. Zie de afbeeldingen vakje voor vakje tot leven komen! Iedereen kan voldoening halen uit deze heerlijke hobby en prachtige meesterwerken maken en genieten van urenlang vrolijk entertainment. Ga aan de slag met stift, fineliner, potlood of verf en leg de mooiste taferelen bloot. Kleuren is heerlijk en nu nog gemakkelijker!
›› meer info en gelijkaardige artikelen

Andy Griffiths
4.6 op 5 sterren
Afbeelding van De waanzinnige boomhut - Het doeboek
Een waaaaanzinnig doeboek bij de waaaaaaaanzinnig populaire boomhutreeks
Duik in de waanzinnige wereld van de waanzinnige boomhut Ontcijfer boodschappen met de Boomhutcode. Ontwerp een superheld. Ontsnap uit het Labyrint des Doods Een boek vol te gekke kruiswoordraadsels, puzzels, woordzoekers, quizjes en zoek-de-verschillen.
›› meer info en gelijkaardige artikelen

Sanoma Media NL. Cluster : Jeu
5 op 5 sterren
Afbeelding van Donald Duck Pocket 279 - De lachende pechvogel
DONALD DUCK POCKET 279 SUPERSTRIJD! SuperDonald neemt het op tegen een nieuwe superschurk: de Pechvogel! Maar diens krachtige energiestraal blijkt nog niet zo makkelijk te verslaan... Kan SuperDonald zijn zwakke plek vinden?
›› meer info en gelijkaardige artikelen

Flow magazine
5 op 5 sterren
Afbeelding van Flow - Book For Paper Lovers 8
Deze achtste editie heeft drie thema’s: Time to Slow Down, Time to Plan en Time to Play. Deze editie zit weer bomvol mooie paper goodies: Stickers om op je toetsenbord te plakken en stickers om mee te puzzelen. Briefpapier en kaartjes, mini-posters en vloeipapier. Papier om mee te vouwen en papier om een schriftje mee te kaften. Stickers en etiketten. Een klok en een uitklapbare boekenposter. Plus: een boekje in de vorm van een platenspeler, een pop-uptentje, mooie ansichtkaarten, enveloppen, drie mini-notebooks en natuurlijk cadeauvellen vol prachtige prints.
›› meer info en gelijkaardige artikelen

Disney
5 op 5 sterren
Afbeelding van Donald Duck Pocket 309 - De omgekeerde wereld
Dagobert die een leeg pakhuis wil? De Zware Jongens die liever straatarm zijn? Donald die helemaal nooit munten hoeft te poetsen? Hmm… hier is iets niet in de haak… Maar wat? Dat lees je in deze pocket vol grappige en spannende avonturen!
›› meer info en gelijkaardige artikelen

Disney
Afbeelding van Donald Duck Pocket 311 - Gamen In De Ruimte
Donald is een beroemde gamer die bij het spelletje ‘Space Hero’ het ene na het andere ruimteschip uit de lucht schiet, maar dan krijgt hij met échte ruimteschepen te maken… Dit en meer avonturen in deze pocket!
›› meer info en gelijkaardige artikelen

Donald Duck
Afbeelding van Donald Duck Dubbelpocket 77-2021 - De rode parels van Kapitein Kokos
Oom Dagobert reist met zijn neven af naar een eiland in de oceaan waar kostbare rode parels te vinden zijn. Maar als hij daar aankomt, ontdekt hij nog iets heel bijzonders… Ga ook mee op avontuur met Mickey Mouse, help Agent Gijs een mysterie op te lossen en kijk hoe Donald dieren traint. Kortom, kruip lekker op de bank met deze DUBBELDIKKE pocket vol spannende en grappige avonturen!
›› meer info en gelijkaardige artikelen

Flow magazine
Afbeelding van Flow Magazine - Paper Book for Nature Lovers - Special 1-2021
Het Flow Paper Book for Nature Lovers is een speciale editie van het beroemde Book for Paper Lovers. Een dik boek met patronen en illustraties van Flow-illustratoren. Bomvol paper goodies, waaronder kaarten, briefpapier, stickers, posters, vouwenveloppen, zakjes, een uitvouwbare bloemenposter en nog veel meer.
›› meer info en gelijkaardige artikelen

Jan Jans en de Kinderen Magazine
Afbeelding van Jan Jans En De Kinderen Magazine 66
Mis dit nieuwe stripboek niet! Jan, Jans en de kinderen bezoeken de tentoonstelling 50 jaar “Klein Geluk” in het Museum van de 20e eeuw in Hoorn. Al 50 jaar staat Jan, Jans en de kinderen in Libelle: de beroemdste stripfamilie van Nederland in het bekendste tijdschrift van Nederland. Al 50 jaar een top duo! Lees alles over hun verhuizing, de nieuwe vlam van Jans in dit allernieuwste album, nummertje 66!
›› meer info en gelijkaardige artikelen

Donald Duck
1 op 5 sterren
Afbeelding van Donald Duck Pocket 317 - Dinos en damborden
Schattenjacht: De Jonge Woudlopers varen midden op de oceaan om hun zeeliedenmedailles te halen als er ineens een storm opzet! Kwik, Kwek en Kwak slaan overboord en worden gelukkig gered door kapitein Karl. Maar deze brompot zit helemaal niet op gezelschap te wachten en is alleen maar bezig met een oude schatkaart...
›› meer info en gelijkaardige artikelen

 

Bovenliggende lijsten: ›› Kantoor & School

Onderliggende lijsten: ›› Tijdschriften›› Puzzelboeken