Beste verkochte artikelen in 'Tijdschriften & Puzzelboeken' van 1 tot 10

Ontdek de huidige top 10 van bestsellers van 2021 in de categorie Tijdschriften & Puzzelboeken. Een uitgebreide lijst van de best verkochte artikelen in 'Tijdschriften & Puzzelboeken'.


Webster, Joanna
4.4 op 5 sterren
Afbeelding van Kleuren op nummer 1
extreme kleurpuzzels voor volwassenen
Iedereen heeft het in zijn jeugd wel een keertje gedaan: kleuren op nummer. Nu is daar de moderne, frisse en volwassen equivalent: Kleuren op nummer: extreme kleurpuzzels voor volwassenen. Onderaan elke pagina vind je de kleurcodering waarmee je de afbeelding mag vullen. Zie de afbeeldingen vakje voor vakje tot leven komen! Iedereen kan voldoening halen uit deze heerlijke hobby en prachtige meesterwerken maken en genieten van urenlang vrolijk entertainment. Ga aan de slag met stift, fineliner, potlood of verf en leg de mooiste taferelen bloot. Kleuren is heerlijk en nu nog gemakkelijker!
›› meer info en gelijkaardige artikelen

John Woodcock
4.4 op 5 sterren
Afbeelding van 2
extreme kleurpuzzels voor volwassenen
Iedereen heeft het in zijn jeugd wel een keer gedaan: kleuren op nummer. Nu is hier de moderne, frisse en volwassen variant: Kleuren op nummer deel 2. Ontspan en laat je creativiteit de vrije loop terwijl je je puzzel- en kleurskills naar een hoger niveau tilt! Op elke pagina vind je de kleurcodering waarmee je de afbeelding kunt vullen. Zie de creaties vakje voor vakje tot leven komen. Ga aan de slag met stift, fineliner, potlood, gelpennen of verf: in dit boek wachten 30 prachtige dieren tot jij ze ontdekt.
›› meer info en gelijkaardige artikelen

Denksport
Afbeelding van Denksport puzzelboek Sudoku 3-4* kampioen editie 238
Denksport puzzelboek – Sudoku 3-4* kampioen Populaire sudoku’s op een gemiddeld niveau De sudoku 3-4* kampioen staat vol met puzzels op een gemiddeld niveau. Deze populaire puzzel met 9 blokken van 3x3 vakken is een echte hersenbreker. In elke rij, elke kolom en elk blok komt de cijfer 1 tot en met 9 slechts één keer voor! Denksport Denksport is dé puzzelmaker van Nederland. Of het nu gaat om een sudoku, woordzoeker, kruiswoordraadsel of cryptogram, Denksport heeft het allemaal en op elk niveau. Ons gevarieerde puzzelaanbod biedt ontspanning en is goed voor de hersenen....
›› meer info en gelijkaardige artikelen

Denksport
4 op 5 sterren
Afbeelding van Denksport puzzelboek Japanse puzzels
Logische puzzels zijn ongekend populair en hebben zich stevig verankerd in het Nederlandse puzzellandschap. Denksport blijft de vele liefhebbers verrassen met de leukste varianten op alle niveaus, van klassiek tot helemaal nieuw en van aangenaam gemakkelijk tot hersenpijnigend moeilijk. Voor de Japanse Puzzels in dit puzzelboek moet je even de tijd nemen, maar dan maak je ook de mooiste tekeningen! Denksport Denksport brengt voor ieder wat wils. Met een zeer ruim assortiment aan titels in alle categorieën, niveaus en varianten bereikt Denksport geheel puzzelend Nederland.
›› meer info en gelijkaardige artikelen

Denksport
5 op 5 sterren
Afbeelding van Denksport Logische puzzelmix - puzzelboek
Denksport Logische puzzelmix - puzzelboek Logische puzzels zijn ongekend populair en hebben zich stevig verankerd in het Nederlandse puzzellandschap. Denksport blijft de vele liefhebbers verrassen met de leukste varianten op alle niveaus, van klassiek tot helemaal nieuw en van aangenaam gemakkelijk tot hersenpijnigend moeilijk. Voor de logische alleseter is er deze Denksport Puzzelmix; een puzzelboek vol logische puzzels in alle soorten en maten. Puzzelniveau: 3-4 sterren. Denksport Denksport brengt voor ieder wat wils. Met een zeer ruim assortiment aan titels in alle categorieën,...
›› meer info en gelijkaardige artikelen

Santos
4 op 5 sterren
Afbeelding van Op zoek naar Maradona SANTOS 18/19
Waar Diego Armando Maradona ook kwam, overal liet hij onuitwisbare sporen na: geen voetballer had ooit een grotere impact op de wereld om hem heen. Sjoerd Mossou neemt je in dit boek mee op een reis langs de plekken waar Maradona glorieerde, feestte, huilde en aanbeden werd. Van Buenos Aires tot Mierlo en van Napels tot Mexico.
›› meer info en gelijkaardige artikelen

Flow
5 op 5 sterren
Afbeelding van Flow - Book For Paper Lovers 8
Deze achtste editie heeft drie thema’s: Time to Slow Down, Time to Plan en Time to Play. Deze editie zit weer bomvol mooie paper goodies: Stickers om op je toetsenbord te plakken en stickers om mee te puzzelen. Briefpapier en kaartjes, mini-posters en vloeipapier. Papier om mee te vouwen en papier om een schriftje mee te kaften. Stickers en etiketten. Een klok en een uitklapbare boekenposter. Plus: een boekje in de vorm van een platenspeler, een pop-uptentje, mooie ansichtkaarten, enveloppen, drie mini-notebooks en natuurlijk cadeauvellen vol prachtige prints.
›› meer info en gelijkaardige artikelen

Denksport
3 op 5 sterren
Afbeelding van Denksport puzzelboek Variapakket
Denksport – Varia puzzelboekenpakket Het Denksport varia pakket is voor iedereen die van puzzelen houdt. Met 4 puzzelboeken op een gemiddeld 3* niveau heb je in ieder geval uren puzzelplezier met vele afwisselende puzzels. Zo komen kruiswoordpuzzels, legpuzzels, zweedse puzzels, doorlopers, woordzoekers, cryptogrammen, cijfercodes en sudoku’s allemaal voorbij. Inhoud pakket: Varia 3* bundel De varia 3* bundel is een afwisselend puzzelboek vol met al favoriete puzzels. Allemaal op een prettig 3-sterrenniveau. Kortom voor iedereen die van puzzelen houdt voor uren puzzelplezier....
›› meer info en gelijkaardige artikelen

LINDA.
Afbeelding van LINDA. magazine - jubileumeditie 200 - februari 2021
LINDA.200 Dubbeldikke jubileumnummer In dit nummer o.a. De dame en de gentleman, waarin Linda de Mol en documentairemaker en fotograaf Ruben Terlou in gesprek gaan. Nikkie de Jager over haar leven: “Dat dubbelleven was slopend.” ‘Ik ben graag de gangmaker,’ aldus Prinses Laurentien van Oranje. Journalist Clarice Gargard over hoe het was om achtduizend racistische opmerkingen toegestuurd te krijgen. Acht koeien met de naam Linda. We zijn er wel een beetje klaar mee. Presentatrice Eva Jinek “Op tv kan ik alleen op mezelf rekenen.” Niemand minder dan muzikant Danny Vera is de...
›› meer info en gelijkaardige artikelen

Donald Duck
Afbeelding van Donald Duck Pocket 310-2021
Als Otto van Drakestein in een oude tempel Het Rad van het Lot vindt, neemt hij het mee naar Duckstad. Maar of dat zo’n goed idee is? SLIK! Hopelijk is Superdonald in de buurt… Hoe dit afloopt, lees je in deze gloednieuwe pocket vol grappige en spannende avonturen!
›› meer info en gelijkaardige artikelen

 

Bovenliggende lijsten: ›› Kantoor & School

Onderliggende lijsten: ›› Tijdschriften›› Puzzelboeken