Beste verkochte artikelen in 'Evenementen' van 1 tot 10

Ontdek de huidige top 10 van bestsellers van 2021 in de categorie Evenementen. Een uitgebreide lijst van de best verkochte artikelen in 'Evenementen'.


Merkloos
4.4 op 5 sterren
Afbeelding van Keycords zwart 10 stuks
Zwarte keycords, 10 stuks. Geweven polyester band. De sleutelkoords zijn ca. 55 cm lang en inclusief hanger.
›› meer info en gelijkaardige artikelen

Benson
4.7 op 5 sterren
Afbeelding van Handteller -  Personenteller - 4 cijferig - Zilver
Metalen handteller. 4 cijferig af te lezen van 0 tot 9999. Met duimring om gemakkelijk vast te kunnen houden.
›› meer info en gelijkaardige artikelen

Electronixs
5 op 5 sterren
Afbeelding van Keycord  - Sleutelhanger met afrolmechanisme nylon 70 cm
Keycord met afrolmechanisme. Deze kan uitrollen tot een lengte van 70 cm. Simpel maar duurzaam design. Gemakkelijk om regelmatig uw batch, druppel of sleutel te gebruiken.
›› meer info en gelijkaardige artikelen
Badge met afrolmechanisme / trekkoord | 3 BMT

3 BMT
3.3 op 5 sterren
Afbeelding van 3 BMT Keycord met badge pashouder aan koord
Handig, een zwart keycord met daaraan een clip, en aan die clip een pashouder. Zo kunt u eenvoudig uw pas bijvoorbeeld voor gebruik in liften, veiligheidspas of visitekaartje om uw nek hangen, misschien hangt u deze liever elders aan. Ook dat is natuurlijk mogelijk. De pashouder is gemaakt uit stevig plastic en kunt u eenvoudig in zijn geheel losklippen van het zwarte keycord. Ook kunt u de pas, wanneer u deze bijvoorbeeld wilt laten zien, eenvoudig uit de pashouder schuiven, aan de achterkant hebben we daar een speciale gleuf voor gemaakt. Handig voor gebruik in kantoor en op reis maar ook...
›› meer info en gelijkaardige artikelen
Clipbadge | Merkloos

Merkloos
2.8 op 5 sterren
Afbeelding van Kaarthouder
Hardplastic polycarbonaat kaarthouder voor 1 creditcard op liggend formaat. Voorzien van een duimgat voor het uitschuiven van de kaart uit de korte zijde. Aan de bovenzijde kan een clip, keycord of yoyo skipashouder (los verkrijgbaar) bevestigd worden.
›› meer info en gelijkaardige artikelen
Badge met koord | Merkloos

Merkloos
4 op 5 sterren
Afbeelding van Kaarthouder + Sleutelhanger met luxe uittrekbaar koord
Hardplastic polycarbonaat kaarthouder voor 1 creditcard op liggend formaat. Voorzien van een duimgat voor het uitschuiven van de kaart uit de korte zijde. Aan de bovenzijde kan een clip, keycord of yoyo skipashouder (Inclusief Sleutelhanger met luxe uittrekbaar koord) bevestigd worden.
›› meer info en gelijkaardige artikelen
50,5 x 2 cm

Merkloos
5 op 5 sterren
Afbeelding van Zwart keycord, per stuk
1x Zwart keycord / lanyard. Luxe uitvoering polyester band, 20 mm breed. Inclusief kunststof buckle sluiting en hanger. Ideaal voor op kantoor, op reis, of tijdens evenementen, schoolactiviteiten en kinderfeestjes.
›› meer info en gelijkaardige artikelen
50,5 x 3 cm

Merkloos
5 op 5 sterren
Afbeelding van Roze keycord, per stuk
1x Roze keycord / lanyard. Luxe uitvoering polyester band, 20 mm breed. Inclusief kunststof buckle sluiting en hanger. Ideaal voor op kantoor, op reis, of tijdens evenementen, schoolactiviteiten en kinderfeestjes. Deze bundle bevat 10 keycords.
›› meer info en gelijkaardige artikelen
45 x 1 cm | Geen personage

Merkloos
5 op 5 sterren
Afbeelding van 1 Zwart Keycord/ Lanyard/ Neklint/ Sleutelkoord
1 Zwart Keycord van dik polyester afgewerkt met een metalen sluitring en karabijnhaak. Door de karabijn haak is er makkelijk een badge aan te bevestigen en zijn de keycords ideaal om te gebruiken tijdens een feest, beurs of een open dag. Het keycord kan ook gebruikt worden om een sleutelbos aan te bevestigen. Is
›› meer info en gelijkaardige artikelen
90 x 1,5 x 90 cm | Geen personage

3 BMT
Afbeelding van 3BMT - keycord met badgehouder / pashouder flexibel - zwart
Handig, een keycord met daaraan een metalen clip, en aan die clip een flexibele en dus onbreekbare pashouder. Zo kunt u eenvoudig uw pas bijvoorbeeld voor gebruik in liften, veiligheidspas of visitekaartje om uw nek hangen, misschien hangt u deze liever elders aan. Ook dat is natuurlijk mogelijk. De pashouder is gemaakt uit flexibel kunststof en geschikt voor passen tot 10 x 8,8 centimeter (ter vergelijking een normale pas/bankpas is 8,5 x 5,5 centimeter) en kunt u eenvoudig in zijn geheel losklippen van het zwarte keycord door de metalen mini karabijnhaak . Ook kunt u de pas, wanneer u...
›› meer info en gelijkaardige artikelen