Beste verkochte artikelen in 'Geldverwerking' van 1 tot 10

Ontdek de huidige top 10 van bestsellers van 2019 in de categorie Geldverwerking. Een uitgebreide lijst van de best verkochte artikelen in 'Geldverwerking'.

Geldkist

Sentry
3.5 op 5 sterren
Afbeelding van Sentry 1200 Geldkist - Brandwerend - 6 kg
brandwerende box, brandwerende koffer,brandveilige koffer,brandvrije koffer
Dit is de ideale brandbescherming voor uw waardevolle documenten en datadragers. Deze zou eigenlijk in elk huis waar geen brandwerende kluis aanwezig is aanwezig moeten zijn.U kunt de kluis gemakkelijk overal plaatsen waar u wilt waar de koffer maar 6 kg weegt. Practisch: ✔ A4 formaat documenten passen in de koffer ✔ 6 kg en handgreep voor mobiel gebruik ✔ Biedt bescherming tegen vuur ✔ Ideaal voor bescherming van data, cd's en of foto's Brandbeveiliging voor thuis en kantoor voor een zeer lage prijs! Brandwerendheid: • ½ uur brandbeveiliging voor documenten volgens de ½ Uur...
›› meer info en gelijkaardige artikelen

Safescan
4.8 op 5 sterren
Afbeelding van Safescan valsgelddetector 155S met 7-voudige valsgelddetectie zwart
100% valsgelddetectie. Geschikt voor de huidige en nieuwe eurobiljetten. Verdacht bankbiljet alarm met zichtbare en hoorbare melding. Toont hoeveelheid en totaal. Geschikt voor EUR GBP CHF PLN HUF. USB-poort en SD-kaartslot voor valuta updates. Optionele batterij beschikbaar voor tot 30 uur detecteren zonder opnieuw op te laden. Ft 159 x 128 x 83 mm. Gewicht: 620 gr. AC/DC adapter (220V-240V).
›› meer info en gelijkaardige artikelen
Geldkist

Perel
4.2 op 5 sterren
Afbeelding van Geldkluisje geldkist Voor Euros Met (Euro-)Muntbak - Groot
Heavy Duty Metalen geldkist, handig mee te nemen door de 2 handvaten (zijkant en bovenkant). Bevat muntsorteerplaat die meebeweegt met het deksel (superhandig) en 4 compartimenten voor bankbiljetten/bonnetjes/... Afmetingen: 27.5x35.8x10.3 cm, Gewicht: 4,15 kg, Kleur = grijs Inclusief 2 sleutels Deze geldkist is voorzien van een euro muntbak waardoor het geld makkelijk telbaar is.
›› meer info en gelijkaardige artikelen

Elemental GOods
4.3 op 5 sterren
Afbeelding van Valsgeld detectiepen
Met deze vals geld detectiepen kunt u gemakkelijk biljetten controleren op echtheid. Zet gemakkelijk een kruis op het biljet en wanneer de markering lichtgeel wordt is het biljet echt, wordt het donker dan is het een NAMAAK! Onze vals geld detectiepen is geschikt voor alle soorten valuta. Gemakkelijk op te bergen neemt niet veel ruimte in Handig als u wat wilt verkopen op Marktplaats om vals geld te identificeren.
›› meer info en gelijkaardige artikelen
Geldkist

Merkloos
4.1 op 5 sterren
Afbeelding van Zwarte Geldkist met kleingeldlade Metaal 250 x 180 x 90 mm geldkist kluis
Geldkist met eurolade, 2 sleutels en een metalen handvat. Kleur: Zwart Afmeting: 250 x 180 x 90 mm Leeg gewicht: 1450 gram
›› meer info en gelijkaardige artikelen

JY&K
3.7 op 5 sterren
Afbeelding van Geldkistje zwart | Geldkist met sleutel | kistje met Inleglade | Geldkisten
Geldkistje + muntinzet Geldkistje + muntinzet is in het zwart en erg handig om geld in te verzamelen. Er zit een munt sorteerbak in het kistje. Het kistje kan op slot gedaan worden met een sleutel. Er zit een handgreep aan het geldkistje. Omschrijving Kleur: zwart Afmetingen: 250 x 180 x 90 cm Deksel met verzonken verchroomde handgreep Kunststof muntenbakje
›› meer info en gelijkaardige artikelen
Geldkist

Kreator
4.2 op 5 sterren
Afbeelding van Kreator KRT691301 Geldkist - 300 x 240 x 90 mm - (Eurosysteem)
Deze handige geldkist heeft een inleglade voor briefjes en een afzonderlijke muntsorteerplaat met 8 muntcompartimenten om alle euromunten per soort op te bergen. Je geld is dus keurig en goed beschermd opgeborgen. De geldkist is gemakkelijk mee te nemen dankzij het handvat. Specificaties: • Materiaal: poedergelakt staal • Afmetingen (lxbxh): 300 x 240 x 90 mm • Incl. 2 inleglades en 2 sleutels
›› meer info en gelijkaardige artikelen
Geldkist

Kreator
4.2 op 5 sterren
Afbeelding van Kreator KRT691200 Geldkist - 200 x 160 x 90 mm
Deze compacte geldkoffer heeft een afzonderlijke lade voor munten, met 3 compartimenten en een gedeelte onderaan om briefjes op te bergen. De geldkist kan veilig met de sleutel (set van 2 stuks) op slot. Je geld is dus keurig en goed beschermd opgeborgen. De geldkist is gemakkelijk mee te nemen dankzij het handvat. Voordelen: Munten en briefjes of documenten worden overzichtelijk bewaard.
›› meer info en gelijkaardige artikelen
Geldkist

Kreator
4 op 5 sterren
Afbeelding van Kreator KRT691152 Geldkist - 152 x 118 x 80 mm
Deze handige geldkoffer heeft een afzonderlijke lade voor munten, met 6 compartimenten en een gedeelte onderaan om briefjes op te bergen. De geldkist kan veilig met de sleutel (set van 2 stuks) op slot. Je geld is dus keurig en goed beschermd opgeborgen. De geldkist is gemakkelijk mee te nemen dankzij het handvat. Voordelen: Munten en briefjes of documenten worden overzichtelijk bewaard.
›› meer info en gelijkaardige artikelen

TechTec
Afbeelding van Vals Geld Pen - Nep Geld Detector Stift - Detector Pen - 2 Stuks - 1 + 1 Gratis
Een goedkope oplossing op uw bankbiljetten te controleren op echtheid. U zet heel eenvoudig een kruis op een licht gedeelte van het biljet. Als de markering lichtgeel wordt is uw biljet echt. Als de markering donker wordt en donker blijft is uw biljet vals! De markering vervaagt na een paar uur. Onze vals geld detectiepen is geschikt voor alle soorten valuta.
›› meer info en gelijkaardige artikelen