Beste verkochte artikelen in 'Potloden' van 1 tot 10

Ontdek de huidige top 10 van bestsellers van 2021 in de categorie Potloden. Een uitgebreide lijst van de best verkochte artikelen in 'Potloden'.


BRUYNZEEL
4.7 op 5 sterren
Afbeelding van Bruynzeel Design box 12 grafietpotloden 2H t/m 9B
De grafietpotloden van Bruynzeel Design zijn de hoogste kwaliteit potloden, ideaal voor het maken van schetstekeningen en illustraties met dieptewerking of schaduw-effecten. De potloden met sterke dikke grafietkern (variërend van 2,2 tot 3,5 mm, afhankelijk van de hardtegraad) hebben een perfecte grafietafgifte en onderlinge afstemming tussen de hardheden. De potloden zijn rond en hebben een kerndikte tussen 2,2 en 2,8 mm (afhankelijk van hartegraad). De luxe bewaarbox bevat alle 12 hardheden van de Bruynzeel Design lijn: 2H, 1H, HB, 1B, 2B, 3B, 4B, 5B, 6B, 7B, 8B, 9B. Gebruik een...
›› meer info en gelijkaardige artikelen

Pentel
4.5 op 5 sterren
Afbeelding van Vulpotlood - 0,5 mm - Pentel P205 - Zwart
•Vast geleidingsbuisje voor technisch tekenen langs liniaal en in sjabloon •Kunststof houder met metalen voorstuk, clip en drukknop •Grip met fijne ribbels •Schrijfbreedte: 0,5mm •Kleur houder: zwart
›› meer info en gelijkaardige artikelen

Pentel
4.5 op 5 sterren
Afbeelding van Vulpotlood vulling 0,5 mm Pentel HB
Pentel Vulpotlood na vulling 0,5 mm HB. * 12 stiftjes in een koker. * Super Hi-Polymeer stiften. * Stabiel en grote weerstand tegen breuk. * Voor normaal, teken- en transparant papier. * Geschikt voor de meest gangbare vulpotloden. * Ook leverbaar in andere hardheden en stiftdiktes.
›› meer info en gelijkaardige artikelen

Faber-Castell
5 op 5 sterren
Afbeelding van potlood Faber Castell 9000 bliketui a 6 stuks FC-119063
Potlood in een klassiek design en van een uitstekende kwaliteit. Hoogwaardige stift, breukvast met het hout verbonden. Eenvoudig te slijpen. Krachtige afgifte, spaarzaam in het gebruik. Geschikt voor schrijven, technisch tekenen, schetsen, arceren - voor alle gebruikers het juiste potlood. Etui a 6 stuks in diverse hardheden: HB/B/2B/4B/6B/8B.
›› meer info en gelijkaardige artikelen

Aristo
4.4 op 5 sterren
Afbeelding van Vulpotlodenset Aristo HB 0.35/0.5/0.7mm met gratis potloodstiftjes
Om mee te tekenen, schetsen en schrijven. Vaste potloodgeleiding voor nauwkeurig tekenen en schrijven. Met kleurcode ring om de lijndikte weer te kunnen geven, Met draaibare ring om de in gebruik zijnde schrijfdikte aan te geven. Set 3 stuks, 0,35 / 0,5 / 0,7 mm.
›› meer info en gelijkaardige artikelen

Merkloos
4.6 op 5 sterren
Afbeelding van Schetspotloden & Tekenpotloden Set - 14 stuks - Teken Grafiet-Potloden 6B-5B-4B-3B-2B-1B-HB-2H-4H
Houd jij van tekenen? Dan kun je altijd wel een goede set schetspotloden gebruiken. Deze set bestaat uit 14 professionele potloden met verschillende hardheden. Hiermee kun je verschillende effecten gedetailleerd uitwerken. Ze zijn gemaakt van hout en gebruiken gecertificeerd niet giftig lood als tekenmateriaal. potloden 10 stuks Specificaties: Lengte: 17,6cm Hoeveelheid: 14 Tekenkleur: Zwart Materiaal: Hout en lood Hardheid: 12B, 10B, 8B, 7B, 6B, 5B, 4B, 3B, 2B, 1B, HB, 2H, 4H, 6H Certificering: PMA niet giftig
›› meer info en gelijkaardige artikelen

STAEDTLER
4.3 op 5 sterren
Afbeelding van Staedtler HB potlood Norica - 5 stuks - Met gum
Topkwaliteit potlood om te schrijven en te tekenen. Uniek, anti-slip oppervlak. Comfortabel en ontspannen schrijven en tekenen, vanwege de ergonomische en driekantige vorm. Stiftdiameter: 2 mm.
›› meer info en gelijkaardige artikelen

BIC
4 op 5 sterren
Afbeelding van Bic vulpotlood Criterium 0,5 mm, blister met 1 stuk en 12 vullingen gratis
Met een indraaibare gum van 3 cm. Verende intrekbare punt en een metalen clip.
›› meer info en gelijkaardige artikelen

BRUYNZEEL
4.8 op 5 sterren
Afbeelding van Bruynzeel Teens 6 grafietpotloden - diverse hardheden
Dit blik bevat 6 grafietpotloden in hardheid 2H-1H-HB-1B-2B-4B. De potloden van Bruynzeel zijn ideaal voor tijdens vakken als tekenen, wiskunde of biologie. Door het compacte bewaarblik zijn ze makkelijk mee te nemen en passen ze in elke schooltas! Alle potloden van Bruynzeel zijn met zorg vervaardigd uit verantwoord verkregen hout. Ook zijn Bruynzeel potloden dubbel gelijmd, zodat ze extra sterk zijn en de kans dat de kleurkern breekt – bijvoorbeeld als het potlood op de grond valt – minimaal is! Dit voorkomt gebroken punten en zorgt ervoor dat je het potlood amper hoeft te slijpen....
›› meer info en gelijkaardige artikelen

Merkloos
4.5 op 5 sterren
Afbeelding van Professionele Grafiet Tekenpotloden & Schetspotloden - Set 14 stuks
14 verschillende soorten hardheden voor hobby, professioneel of academisch gebruik. Deze set komt in 14 soorten hardheden namelijk: 12B - 10B - 8B - 7B - 6B - 5B - 4B - 3B - 2B - 1B - HB - 2H - 4H - 6H. Studeer je aan een kunst of technische opleiding? of houd jij gewoon heel erg van tekenen? Dan is deze potloden set absoluut iets voor jou, een must voor elke student of hobbyist. Met deze tekenpotloden kan je prachtige landschappen of portretten creëren. Ook zijn deze potloden zeer geschikt om tot in de detail uitgewerkte technische tekeningen te maken.
›› meer info en gelijkaardige artikelen

 

Bovenliggende lijsten: ›› Schrijfwaren