Beste verkochte artikelen in 'Kantoor & School' van 1 tot 10

Ontdek de huidige top 10 van bestsellers van 2022 in de categorie Kantoor & School. Een uitgebreide lijst van de best verkochte artikelen in 'Kantoor & School'.

A4 | Wit

Double A
4.6 op 5 sterren
Afbeelding van Double A A4- printpapier - 500 vellen - 1 pak
1 Pak van 500 vellen
Double A A4-papier 80 g/m² wit is multifunctioneel, hagelwit kantoorpapier. Haarscherp afdrukken zonder vastlopers. • Geschikt voor kopieer- en faxapparatuur, laser- en inkjetprinters, zowel zwart/wit als kleur. • Witheid: 163 CIE. • Farmed Trees - alle bomen die gebruikt worden voor Double A Paper worden op eigen plantages gekweekt zonder natuurlijke bossen te vernietigen.
›› meer info en gelijkaardige artikelen
A4 | Wit

Double A
4.6 op 5 sterren
Afbeelding van Double A printpapier - A4  - 1 DOOS -  5 pakken x 500 vel
1 Doos van 5 x 500 vellen
Doos Double A Premium A4 papier, 2500 vellen (5 x 500 vel) Print voordelig op Double A papier van hoge kwaliteit. Double A papier is door haar stevige structuur goed geschikt voor dubbelzijdig printen zonder doorschijnen van de inkt of rimpelingen in het papier. Double A papier wordt geproduceerd op plantages met speciale snelgroeiende boomgaarden waardoor er geen regenwouden gekapt worden bij de productie van Double A Premium A4 papier. Kenmerken Double A A4 printpapier: Double A A4 printpapier wordt geleverd in een doos welke 5 pakken papier bevat van elk 500 vel. Het Premium A4...
›› meer info en gelijkaardige artikelen

Faber-Castell
4.3 op 5 sterren
Afbeelding van Faber-Castell rubbergum
Rubbergom 7041 - Kwaliteitsgum voor optimale resultaten zonder vegen. - Voor potloden en krijtjes. - PVC-vrij.
›› meer info en gelijkaardige artikelen
STABILO

STABILO
4.6 op 5 sterren
Afbeelding van STABILO BOSS ORIGINAL Pastel - Markeerstift - Markeren Met Pastelkleuren - Etui Met 6 Kleuren
Subtiele kleuren kunnen ook opvallend zijn
Een fashion statement! De STABILO BOSS ORIGINAL Pastel is onze vertrouwde markeerstift met een subtiele twist. De zachte, subtiele kleuren geven je werk een stijlvolle uitstraling. Met de keus uit maar liefst 14 pastelkleuren heb je altijd jouw favoriete kleur bij de hand. 14 subtiele pastelkleuren Beitelvormige punt voor 2 schrijfbreedtes; 2 en 5 mm Tot 4 uur zonder dop zonder uit te drogen, voor geconcentreerd werken Houder van polypropyleen (PP) 2 schrijfbreedtes in één punt, 2 + 5 mm - ideaal voor het markeren van teksten in verschillende groottes, maar ook voor het tekenen van...
›› meer info en gelijkaardige artikelen

bol.com
4.5 op 5 sterren
Afbeelding van bol.com cadeaukaart - envelop
Feestelijke verpakking voor bol.com cadeaukaart
Wat is een stoffer zonder blik? Warm zonder koud? Ernie zonder Bert? Of … een cadeaukaart zonder verpakking? Deze envelop is het jasje van de bol.com cadeaukaart en maakt het geefmoment nog feestelijker.
›› meer info en gelijkaardige artikelen
Persoonlijk dagboek

Sharon Jones
4.4 op 5 sterren
Afbeelding van Burn after writing - roze
Dit boek gaat over jou (roze)
De Nederlandse editie van de internationale bestseller Burn after writing in het roze! Hoe eerlijk ben jij als niemand kijkt? Het lijkt wel alsof de wereld alleen maar draait om wat je deelt en wie je bent op Instagram, TikTok, Snapchat of YouTube. Burn after writing moedigt je aan om juist helemaal niets te delen. Met prikkelende vragen en gedachte-experimenten, daagt dit dagboek je uit om Truth or Dare met jezelf te spelen. Verleg je grenzen, reflecteer op het verleden, heden en toekomst en creëer een geheim boek dat alleen over jou gaat, en alleen voor jou is. Ben je klaar? Gooi het...
›› meer info en gelijkaardige artikelen
Brepols | 2022 | 1 jaar

Brepols
4.7 op 5 sterren
Afbeelding van Brepols Agenda 2022 - Timing - Lima - 17,1 x 22 cm - Zwart
Brepols agenda Timing Lima 6-talig met 1 week op 2 pagina's en uurindeling (8:00u-22:00u). Boekgebonden agenda met chamois papier, scheurhoekjes en een leeslint in een gewatteerde kunstlederen omslag op formaat 17,1 x 22cm.
›› meer info en gelijkaardige artikelen
Brepols | 2022 | 1 jaar

Brepols
4.4 op 5 sterren
Afbeelding van Brepols Agenda 2022 - Saturnus luxe - Lima - 13,3 x 20,8 cm - Zwart
Brepols agenda Saturnus Luxe Lima 4-talig met 1 dag per pagina en halfuurindeling (07:00-22:00u). Boekgebonden agenda met wit papier en scheurhoekjes in een stevige kunstlederen omslag op formaat 13,3 x 20,8 cm.
›› meer info en gelijkaardige artikelen
Brepols, de Papier Fabriek | 2022 | 1 jaar

Brepols, de Papier Fabriek
Afbeelding van Brepols Bureau Agenda 2022 - Saturnus - 1 week op 2 paginas ZWART (13cm x 20cm)
Agenda Saturnus 2022kort. Formaat 14 cm x 21 cm. 7 Dagen op 2 pagina's. Met uitscheurhoekjes. 4-talig.
›› meer info en gelijkaardige artikelen
Omlegkalender | 2022

Eilers International B.V.
1 op 5 sterren
Afbeelding van Omleg Weekkalender 2022 op schild - 20x33 cm met schuifhanger - Weekkalender met 2 weken overzicht - beginnend op zondag
Bij deze functionele weekkalender ziet u 2 weken in een oogopslag en de notities blijven bewaard. Week beginnend op zondag. Door de bladhouder blijft de kalender mooi open. Door het verschuifbare ophangoog blijft de kalender altijd mooi recht hangen. Met dit Jungle motief bovendien een aanwinst op de muur. Deze kalender is de ideale kalender voor het gezin dat vaak wordt gebruikt als kantoor- of keukenkalender.
›› meer info en gelijkaardige artikelen