Best verkocht speelgoed in 'Schaalmodellen' van 1 tot 10

Ontdek de huidige top 10 van speelgoed bestsellers van 2020 in de categorie Schaalmodellen. Een uitgebreide lijst van het best verkochte 'schaalmodellen' speelgoed.

Als je in deze lijst van beste speelgoed artikelen nog niet je gading vindt kan je ook eens kijken naar onze lijst van nieuw te verschijnen speelgoed in 'Schaalmodellen' van 2020

Bruder | 1:16 | Geen personage

Bruder
4.7 op 5 sterren
Afbeelding van Bruder 02445 – Cat® Graafmachine op Wielen - Werkvoertuig
De Cat® graafmachine op wielen van Bruder zorgt ervoor dat ook werk in krappe ruimtes een peulenschil wordt! Zet de graafmachine stevig op de grond met de twee steunpoten en bedien de kraanarm met de gearticuleerde besturing. De kraan kan 360º draaien en de schep kan verwijderd worden. Dankzij de profielbanden heeft de graafmachine een goede grip op de ongelijke bouwgrond. Wanneer je de kraan over de weg vervoert, kan je de kraanarm vergrendelen in een compacte transportpositie.
›› meer info en gelijkaardige artikelen
Hot Wheels | 1:64 | Geen personage

Hot Wheels
4.6 op 5 sterren
Afbeelding van Hot Wheels Cadeauset met 10 Autos
Voor echte Hot Wheels fans! Let op: willekeurige set wordt toegestuurd
In dit superkistje met 10 speelauto's zit 10 keer zoveel snelheid, vermogen en prestaties! Vanaf 3 jaar.
›› meer info en gelijkaardige artikelen
Kids Globe | n.v.t. | Geen personage

Kids Globe
4.1 op 5 sterren
Afbeelding van Politiewagen Volvo V70
De echte Nederlandse Volvo V70 politieauto. Deze metalen politieauto heeft een terugtrekmotor, licht en geluid. Het Nederlandse merk Kids Globe produceert metalen miniatuur auto's van hoge kwaliteit.
›› meer info en gelijkaardige artikelen
Bruder | 1:16 | Geen personage

Bruder
4.9 op 5 sterren
Afbeelding van Bruder Kraanwagen Scania/Liebherr
De imposante Liebherr kraanwagen rijkt letterlijk met kop en schouders uit boven de andere Bruder constructiewagens. Wanneer de telescopische arm uitgeschoven is komt hij tot wel 1.3 meter hoog. Voor extra stabiliteit heeft de wagen extra tegengewicht. Ook kan hij gevuld worden met zand. Afmetingen: L 62 x B 18,5 x H 27 cm.
›› meer info en gelijkaardige artikelen
vigatoys | 1:1 | Geen personage

vigatoys
4.6 op 5 sterren
Afbeelding van Viga Toys - Mini Voertuigen - Set - 6 stuks
Een mooie 6-delige autoset voor de kleine chauffeur. De set bestaat uit een vrachtauto, politieauto, ziekenauto, brandweerauto, taxi en een graafmachine. De gemiddelde lengte van de auto's is 8 centimeter cm (ziekenauto 9 centimeter) en hoogte is 6 centimeter. Alle hoeken van de auto's zijn mooi afgerond. Met deze autootjes kan prima in de grotere maten parkeergarages gespeeld worden. De aanbevolen leeftijd bedraagt 18 maanden en ouder.
›› meer info en gelijkaardige artikelen
Bruder | 1:16 | Geen personage

Bruder
4.4 op 5 sterren
Afbeelding van Tractor Bruder John Deere 5115M
Deze Bruder tractor John Deere 5115M is een erg gedetailleerde replica van de eigenlijke tractor en heeft een schaal van 1:16. Bestier uw eigen boerderij met deze John Deere 5115M tractor. Hij biedt een ongeëvenaarde realistische speelervaring. De tractor is geschikt om zowel binnen als buiten mee te spelen dankzij het sterke materiaal. Dit model is geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder. Kleur: groen, zwart en geel Materiaal: kunststof Afmetingen: 26 x 12,7 x 16 cm (L x B x H) Schaal: 1:16 Afneembaar gewicht aan de voorkant Trekhaak voor voorlader Standaard voor-en achterkoppeling...
›› meer info en gelijkaardige artikelen
Hot Wheels | Geen personage

Hot Wheels
2.6 op 5 sterren
Afbeelding van Hot Wheels Colour Shifters 164
Race over de racebaan van Hot Wheels met deze van kleur veranderende Hot Wheels auto's! Plaats je auto in warm water om een andere kleur te krijgen en laat hem afkoelen in koud water voor weer een andere kleur. Zo heb je ineens 2 verschillende auto's! Let op! Er wordt slechts 1 van de getoonde auto's geleverd. Vooraf is niet duidelijk welke van deze auto's wordt geleverd. Ideaal voor Hot Wheels fans van 3 jaar en ouder.
›› meer info en gelijkaardige artikelen
PAW Patrol | 1:24 | PAW Patrol

PAW Patrol
Afbeelding van Paw Patrol voertuig Ultimate Rescue - Zuma hovercraft
Paw Patrol voertuig Ultimate Rescue - Zuma hovercraft Ga op ultieme reddingsmissie met Zuma en zijn Paw Patrol Ultimate Rescue Themed Vehicle. Ieder voertuig komt met een bijbehorende pup. Is de klus groter dan gedacht? Klik dan de Ultimate Rescue Mini Vehicle aan het voertuig en red Avonturenbaai! Met de PAW Patrol Ultimate Rescue Themed Vehicles boots je gemakkelijk de avonturen van Paw Patrol na. Geen klus is te groot!
›› meer info en gelijkaardige artikelen
1:100
5 op 5 sterren
Afbeelding van FULL LED Zweefvliegtuig XXL  Blauw | EXTRA GROOT 49CM | werpvliegtuig speelgoed foam |
Met de Full LED zweefvliegtuig zorg je ervoor dat je kind actief naar buiten gaat om te spelen in plaats van de hele dag binnen te zitten. Met de ruim 10 verschillende kleuren LEDS maak je de blits; zet ze allemaal aan of op de knipperstand. Dit foam vliegtuig is ideaal voor kinderen tussen 4 en 14 jaar om buiten te spelen. Maak coole loopings of lange glijvluchten. De zweefvliegtuigen zijn van EPP foam gemaakt en daardoor extra licht en stevig, hierdoor is het makkelijk om lange afstanden te gooien en kan tegen een stootje. Het relatief zachte materiaal zorgt ervoor dat je weinig kapot kan...
›› meer info en gelijkaardige artikelen
Bburago | 1:18 | Geen personage

Bburago
Afbeelding van Lamborghini Sian Fkp 37 2019 1-18 Burago
Lamborghini Sian Fkp 37 2019 1-18 Burago - Bburago gedetailleerd schaalmodel van de Lamborghini Sián FKP 37 in de schaal 1:18 en kleur groen/goud metallic.
›› meer info en gelijkaardige artikelen