Beste verkochte artikelen in 'Kaftpapier' van 1 tot 10

Ontdek de huidige top 10 van bestsellers van 2021 in de categorie Kaftpapier. Een uitgebreide lijst van de best verkochte artikelen in 'Kaftpapier'.


Kangaro
3.7 op 5 sterren
Afbeelding van Boeklon zelfklevend kaftpapier 5M x 50 CM speelgoed
Transparant kaftfolie van 50 my PP. Geschikt voor het beschermen / lamineren van boeken, folders, documenten, laptops etc. Wordt aangeraden om schoolboeken en 2e hands boeken mee te kaften en daardoor te beschermen. 100% recyclebaar. Het rugpapier is voorzien van een ruit om het verwerken te vergemakkelijken. Formaat 50cm x 5m.
›› meer info en gelijkaardig speelgoed

Kangaro
5 op 5 sterren
Afbeelding van Boeklon zelfklevend kaftpapier 5M x 33 CM speelgoed
Transparant kaftfolie van 50 my PP. Geschikt voor het beschermen / lamineren van boeken, folders, documenten, laptops etc. Wordt aangeraden om schoolboeken en 2e hands boeken mee te kaften en daardoor te beschermen. 100% recyclebaar. Het rugpapier is voorzien van een ruit om het verwerken te vergemakkelijken. Formaat 33cm x 5m.
›› meer info en gelijkaardig speelgoed

Kangaro
4.5 op 5 sterren
Afbeelding van Boeklon zelfklevend kaftpapier 25M x 50 CM speelgoed
Transparant kaftfolie van 50 my PP. Geschikt voor het beschermen / lamineren van boeken, folders, documenten, laptops etc. Wordt aangeraden om schoolboeken en 2e hands boeken mee te kaften en daardoor te beschermen. 100% recyclebaar. Het rugpapier is voorzien van een ruit om het verwerken te vergemakkelijken. Formaat 50cm x 25m.
›› meer info en gelijkaardig speelgoed

Boeklon
4.7 op 5 sterren
Afbeelding van Boeklon kaftfolie zelfklevend 250 x 33 cm- Boeken kaften kaftpapier lamineerfolie speelgoed
Boeklon kaftfolie zelfklevend 250 x 33 cm. Deze transparante lamineer folie voor boeken beschermt tegen vuil en vocht en is meerdere malen corrigeerbaar (herbruikbaar). Met ruiten print op het rugpapier waarlangs u het gewenste stuk recht kunt afknippen. De ruiten print is niet zichtbaar op de folie maar zit alleen op het rugpapier dat u weggooit na gebruik. Formaat rol: 250 cm lang, 33 cm breed. Boeken/schoolboeken kaften zelfklevende, herbruikbare kaftpapier lamineerfolie. Boekenkaft folie.
›› meer info en gelijkaardig speelgoed

Benza
5 op 5 sterren
Afbeelding van Benza Kaftpapier - Bruin - 500 x 70 cm - 2 rollen speelgoed
Het traditionele bruine pakpapier als modern kaftpapier. Afmeting één rol: 500 x 70 cm
›› meer info en gelijkaardig speelgoed

Benza
Afbeelding van Benza Kaftpapier voor schoolboeken - Zwart - 300 x 50 cm - 3 rollen speelgoed
Schoolboeken hebben vaak heel wat te verduren. Die wil je sowieso netjes houden door ze in een stevige kaft te steken. Het kaftpapier van Benza is neutraal en niet voorzien van patronen of tekst. Het is dikker dan gewoon papier en beschermt je boeken daardoor uitstekend tegen beschadigingen en vuil. Bescherm je boeken met kaftpapier Dit papier is bijzonder efficiënt in het gebruik. Natuurlijk kan je het ook voor andere boeken gebruiken om deze te beschermen met een extra omhulsel. Het is altijd jammer wanneer de hoeken van de boeken beschadigd raken of gaan omkrullen. Door deze boeken te...
›› meer info en gelijkaardig speelgoed

Benza
3 op 5 sterren
Afbeelding van 3 Rollen kaftpapier schoolboeken studieboeken - Zwart - 200 x 70 cm speelgoed
Zwart Kaftpapier van hoge kwaliteit. Papier van 75 g/m² Schoolboeken hebben vaak heel wat te verduren. Die wil je sowieso netjes houden door ze in een stevige kaft te steken. Het kaftpapier van Benza is neutraal en niet voorzien van patronen of tekst. Het is dikker dan gewoon papier en beschermt je boeken daardoor uitstekend tegen beschadigingen en vuil. Bescherm je boeken met kaftpapier Dit papier is bijzonder efficiënt in het gebruik. Natuurlijk kan je het ook voor andere boeken gebruiken om deze te beschermen met een extra omhulsel. Het is altijd jammer wanneer de hoeken van de boeken...
›› meer info en gelijkaardig speelgoed

Shoppartners
1 op 5 sterren
Afbeelding van Kaftpapier regenboog kleuren en grafische print 200x70 cm - kaftpapier - back to school speelgoed
Kaftpapier regenboog kleuren en grafische print 200 x 70 cm rol. Kaft papier op rol. Materiaal: papier, 65 grams kwaliteit. Formaat: 200 x 70 cm, op rol. Type: kaftpapier.
›› meer info en gelijkaardig speelgoed

Boeklon
5 op 5 sterren
Afbeelding van 3x Boeklon kaftfolie rollen zelfklevend 250 x 50 cm- Boeken kaften kaftpapier lamineerfolie speelgoed
3x Boeklon kaftfolie rollen zelfklevend 250 x 50 cm. Deze transparante lamineer folie voor boeken beschermt tegen vuil en vocht en is meerdere malen corrigeerbaar (herbruikbaar). Met ruiten print op het rugpapier waarlangs u het gewenste stuk recht kunt afknippen. De ruiten print is niet zichtbaar op de folie maar zit alleen op het rugpapier dat u weggooit na gebruik. Formaat rol: 250 cm lang, 50 cm breed. Boeken/schoolboeken kaften zelfklevende, herbruikbare kaftpapier lamineerfolie. Boekenkaft folie. U ontvangt 3 rollen.
›› meer info en gelijkaardig speelgoed

Merkloos
Afbeelding van 3x Rollen kadopapier / kaftpapier met etiketten 200 x 70 cm - blauw - kaftpapier voor schoolboeken / boekenkaften speelgoed
3x Rollen kadopapier / schoolboeken kaftpapier blauw 200 cm x 70 cm met etiketten. 3x Kaftpapier op rol voor het kaften van boeken met gekleurde labels. Materiaal: papier (kraftpapier). Formaat per rol: 200 x 70 cm. Schoolboeken boekomslag kaften. Om de kaft langer mooi te houden kunt u plakband zowel om de hoekjes vouwen als aan de boven- en onderzijde van de omslag.
›› meer info en gelijkaardig speelgoed

 

Bovenliggende lijsten: ›› Schoolspullen