Alle boeken van schrijver Roberta Pagnier (1-10)

Bekijk hier alle boeken van Roberta Pagnier. De boekenlijst is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte boeken van de voorbije maand staan bovenaan.

Er worden per pagina 10 boeken getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende 10 boeken van Roberta Pagnier te zien.

Nederlands | Druk: 13001 | Hardcover | 9789045207124
4.2 op 5 sterren
Boek cover Pagnier, Roberta / Caminita, Giovanni:Heerlijk van Roberta Pagnier (Hardcover)
ontdek de authentieke Italiaanse keuken met Giovanni en Roberta
Geheel nieuw
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789048836901
4.8 op 5 sterren
Boek cover Pastabijbel van Roberta Pagnier (Hardcover)
van agnolotti tot rigatoni en van tagliatelle tot zite
Alles wat je wilt weten over pasta Met meer dan 130 recepten, handige tips en aanwijzingen laat Roberta in Pastabijbel de oneindige mogelijkheden van pasta zien, uiteraard geheel volgens Italiaanse traditie. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van verschillende soorten pasta's en sauzen. Van klassiekers zoals spaghetti carbonara en alle vongole tot minder bekende gerechten als pizzoccheri alla valtellina en zite alla sangiovanello. Pastabijbel is voor zowel de beginnende kok als het kookwonder een verrassend en leerzaam naslagwerk.
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | E-book | 9789048836918
4.8 op 5 sterren
Boek cover Pastabijbel van Roberta Pagnier (Onbekend)
van agnolotti tot rigatoni en van tagliatelle tot zite
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Met meer dan 130 recepten, handige tips en aanwijzingen laat Roberta in Pastabijbel de oneindige mogelijkheden van pasta zien, uiteraard geheel volgens Italiaanse traditie. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van verschillende soorten pasta's en sauzen. Van klassiekers zoals spaghetti carbonara en alle vongole tot minder bekende gerechten als pizzoccheri alla valtellina en zite alla sangiovanello. Pastabijbel is voor zowel de beginnende kok als het kookwonder een verrassend en...
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789400509412
4 op 5 sterren
Boek cover Zoete spruiten van Roberta Pagnier (Hardcover)
30 kidsproof recepten
Niets is leuker dan samen met het gezin te genieten van een heerlijke maaltijd. Dan is het belangrijk dat iedereen de gerechten ook echt lekker vindt. Kinderen hebben daar andere ideeën over dan volwassenen. In Zoete spruiten geven kinderen hun ongezouten mening over wat ze wel en niet lekker vinden. Roberta gaat met die informatie aan de slag. Ze maakt gerechten die qua smaak, kleur, textuur en presentatie aansluiten bij de beleving van kinderen, maar die ook voor volwassenen aantrekkelijk zijn. En ze geeft tips - zoals samen koken - om van elke maaltijd een feestje te maken. Zoete...
›› meer info en gelijkaardige boeken