Alle boeken van schrijver Francien Schoordijk (1-10)

Bekijk hier alle boeken van Francien Schoordijk. De boekenlijst is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte boeken van de voorbije maand staan bovenaan.

Er worden per pagina 10 boeken getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende 10 boeken van Francien Schoordijk te zien.

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789461056245
4.6 op 5 sterren
Boek cover Spreken op B2 van Nicky Heijne (Paperback)
examentraining spreekvaardigheid voor het staatsexamen II
Spreken op B2 is dé manier om te controleren of cursisten die opgaan voor het Staatsexamen NT2 II en moeite hebben met spreken, klaar zijn voor het examen. Deze training kan de kandidaat net die extra hulp bieden die nodig is om vol vertrouwen het examenonderdeel Spreken tegemoet te gaan. Spreken op B2 is het laatste onderdeel in de reeks examentrainers die ontwikkeld is door het Instituut voor Nederlands Taalonderwijs en Taaladvies van de Universiteit van Amsterdam. Het boek bevat oefeningen, tips, strategieën en informatie over het examen.
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789461051998
5 op 5 sterren
Boek cover Lezen op B2 van Freek Bakker (Paperback)
examentraining leesvaardigheid voor het staatsexamen II
Lezen op B2 is het derde deel in de reeks examentrainers op B2-niveau, ontwikkeld voor de Universiteit van Amsterdam en Uitgeverij Boom. Kandidaten voor het Staatsexamen NT2 II die nog moeite hebben met het lezen, kunnen met Lezen op B2 extra oefenen voor dit onderdeel. Lezen op B2 is echter niet alleen voor examenkandidaten, maar voor iedereen die zijn leesvaardigheid op B2-niveau wil oefenen. Het niveau van deze examentrainer is Staatsexamenniveau, B2. Het boek bevat hoofdstukken over globaal, intensief en selectief lezen, tips over de manier waarop de woordenschat kan worden vergroot en...
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 2 | Paperback | 9789046907894
Boek cover Basisvaardigheden academisch schrijven van Maartje Goosen (Paperback)
Veel eerstejaarsstudenten in het hoger onderwijs worstelen met het schrijven van een academische tekst. Een van de oorzaken is dat er in hun vooropleiding onvoldoende aandacht aan schrijven is besteed. Daardoor zijn zij niet op de hoogte van de eisen die er in het hoger onderwijs aan hun schrijfvaardigheid worden gesteld. Basisvaardigheden academisch schrijven geeft inzicht in de criteria voor wetenschappelijk schrijven en leert studenten hoe zij die criteria in hun teksten kunnen toepassen. Dit boek loodst studenten (en docenten) door het schrijfproces. Alle aspecten van het schrijven worden...
›› meer info en gelijkaardige boeken