Alle boeken over regiseeur Jake Kasdan (1-10)

Bekijk hier alle boeken van Jake Kasdan. De boekenlijst is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte boeken van de voorbije maand staan bovenaan.

Er worden per pagina 10 boeken getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende 10 boeken van Jake Kasdan te zien.

Uittreksel van Wikipedia zoekopdracht voor 'Jake Kasdan'

Jake Kasdan (Detroit, 28 oktober 1974) is een Amerikaans film-televisieregisseur, film-televisieproducent en scenarioschrijver.

> lees verder
DVD | Engels | 25 oktober 1999
DVD cover van Fast Food
Benny is terug! Zijn oude vrienden ontvangen hem met open armen. Veel meer dan absurde discussies over het Britse Koningshuis en het belagen van de pizzajongen houdt hen niet bezig. Maar ze hebben plannen, Via een advertentie krijgt Benny telefonisch contact met een eigenaardig meisje. Als hij haar heeft opgespoord blijkt het Claudia te zijn, de blinde dochter van de kruidenier. Als Dwayne, Claudia's criminele vriend, Benny bij Claudia in bad aantreft, neemt hij wraak. Benny's vrienden willen hem helpen mits hij meewerkt aan de overval op de kruidenier. In de winkel bevindt zich namelijk de...
›› meer info en gelijkaardige dvd's
Engels | 9780859652216
Boek cover Wyatt Earp van Lawrence Kasdan (Onbekend)
The Film and the Filmmakers
more than 150 stunning photographs
›› meer info en gelijkaardige boeken