Alle boeken van schrijver E.E. Slob (1-10)

Bekijk hier alle boeken van E.E. Slob. De boekenlijst is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte boeken van de voorbije maand staan bovenaan.

Er worden per pagina 10 boeken getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende 10 boeken van E.E. Slob te zien.

Boek cover Parlementaire geschiedenis van het nieuwe burgelijke wetboek kadaster van W.H.M. Reehuis
Dit boek bevat de parlementaire geschiedenis en behandeling van de invoering van Boek 3, 5 en 6 NBW, met het oog op de Wet houdende regelen met betrekking tot de openbare registers voor registergoederen alsmede met betrekking tot het kadaster (Kadasterwet).
›› meer info en gelijkaardige boeken
Boek cover Parlementaire geschiedenis van het nieuwe burgelijk wetboek  / Overgangsrecht van W.H.M. Reehuis
invoering boeken 3, 5 en 6
De parlementaire geschiedenis van het overgangsrecht is gesplitst in drie delen. Deel I bevat de parlementaire geschiedenis van de overgangsbepalingen, die bij het elfde gedeelte van de Invoeringswet aan de 'Overgangswet van het nieuwe Burgerlijk Wetboek' zijn toegevoegd. Deel II bevat de parlementaire geschiedenis van de overgangsbepalingen van het 'Overgangsrecht, tweede druk', zoals vastgesteld bij het twaalfde gedeelte van de Invoeringswet. In deel III tot slot wordt per nieuw ingevoerd boek of gewijzigd artikel van het (nieuwe) Burgerlijk Wetboek aangegeven of krachtens de parlementaire...
›› meer info en gelijkaardige boeken