Alle boeken van schrijver W. Sweetser (1-10)

Bekijk hier alle boeken van W. Sweetser. De boekenlijst is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte boeken van de voorbije maand staan bovenaan.

Er worden per pagina 10 boeken getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende 10 boeken van W. Sweetser te zien.

Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789059209060
4.5 op 5 sterren
Boek cover 500 cocktails van W. Sweetser (Hardcover)
Heerlijke recepten met allerlei sterke dranken, likeuren, mengdranken en versiering
Dit uitgebreide cocktailboek vormt voor iedere gastheer of gastvrouw een inspiratiebron om dranken te mixen. Als u altijd al thuis cocktails heeft willen maken, maar gewoon niet wist waar u moest beginnen, is dit boek uw steun en toeverlaat. Er staan tips in over alle aspecten van het vak, van het versieren van de glazen tot het roeren, schudden en schenken ervan. Met dit boek wordt uw cocktail gegarandeerd een succes. De 500 cocktails, punches, hot toddy’s, sours, alcoholvrije cocktails en drankjes tegen een kater bieden u voor elke gelegenheid het juiste drankje, waardoor u geen ander...
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789048300037
Boek cover De sappenbar van Wendy Sweetser (Paperback)
85 voedzame drankjes met een verleidelijke selectie verse vruchten en groenten. Sap drinken is een geweldige manier om waardevolle vitaminen, mineralen en andere gezonde voedingsstoffen binnen te krijgen. Deze recepten zullen u het water in de mond doen lopen. Ze zijn verdeeld in zes hoofdstukken, dus is er voor elk wat wils. Begin uw dag goed met een flitsende citrusblitz of schop uw schoenen uit en ontspan met een verzachtend slaapmutsje voor u naar bed gaat. Een verrukkelijke, snelle en eenvoudige manier om aan uw twee ons groenten en twee stuks fruit per dag te komen.
›› meer info en gelijkaardige boeken