Alle boeken van schrijver Patrieck Geldhof (1-10)

Bekijk hier alle boeken van Patrieck Geldhof. De boekenlijst is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte boeken van de voorbije maand staan bovenaan.

Er worden per pagina 10 boeken getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende 10 boeken van Patrieck Geldhof te zien.

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789033458156
Boek cover En de broodrenner, hij fietste verder. Het wielrennen in België tijdens WO II van Patrieck Geldhof (Paperback)
het wielrennen in Belgie tijdens WO II
Het wielrennen in België tijdens WOII.Wielrennen is een harde sport. In weer en wind trotseert de renner de vele hindernissen op het parcours, met de romp over het stuur gebogen, bonkend over de kasseien, door slijk en modder. Hij bijt zich stuk op het achterwiel van zijn voorganger en kucht en puft als hij die voorbij rijdt. Op wat rust in de wedstrijd moet hij niet rekenen. Het is een harde strijd, een gevecht tegen het weer en de tegenstander. En op 10 mei 1940 dook voor de Belgische wielersport een nieuwe vijand op: de Duitse bezetter.De evolutie van de Belgische wielersport tijdens de...
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Onbekende bindwijze | 9789086790029
Boek cover Helden Van Het Veld van Patrick Cornillie (Onbekend)
het succesverhaal van de Belgische wereldkampioenen cyclocross 1966-2006
In dit boek keren we terug in de tijd en doen we de rijke Vlaamse crossgeschiedenis in een bredere context uit de doeken. We duiken zelfs in de prehistorie van het WK-veldrijden. Hoe, wanneer en waar is het veldrijden ontstaan? Wie waren de eerste grote crossers voor 1950? Wie waren de Belgische wereldkampioenen bij de profs en de amateurs? Wat waren hun verdiensten? Hoeveel WK's werden in België georganiseerd?
›› meer info en gelijkaardige boeken