Alle boeken van schrijver Henriette Boersma (1-10)

Bekijk hier alle boeken van Henriette Boersma. De boekenlijst is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte boeken van de voorbije maand staan bovenaan.

Er worden per pagina 10 boeken getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende 10 boeken van Henriette Boersma te zien.

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789077990650

Henriette Boersma
5 op 5 sterren
Afbeelding van Het Grote Taalboek Oefenboek
Alles Over Taal In Een Boek
Het Grote Taalboek Oefenboek 1e druk is een boek van Wim Daniëls uitgegeven bij Scala Leuker Leren Bv. ISBN 9789077990650 Van klinker tot lettergreep, van werkwoord tot voornaamwoord, van apostrof tot trema, van alinea tot spreekbeurt, van dialect tot jongerentaal, van gedicht tot woordenboek. Alles over taal overzichtelijk op een rij. Duidelijk uitgelegd, met veel voorbeelden. Het Grote Taalboek biedt kinderen (en hun ouders) een compleet overzicht van de taalregels die je leert op de basisschool. Het gaat uit van de stof van de vakken taal, lezen, schrijven en luisteren, die op school...
›› meer info en gelijkaardige artikelen
Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789077990957

Wim Daniëls
Afbeelding van Het grote taalboek Handboek en oefenboek
Alles over taal Uniek naslagwerk met oefenboek nu ook als set voor 29,95 Alle basistaalregels kun je nu nalezen en systematisch oefenen met de gevarieerde oefeningen per onderwerp. De complete bovenbouwstof van de basisschool staat er in en zelfs nog meer. Het boek is daarmee ook geschikt om te oefenen voor de taaltoetsen van het VO en MBO. Geschreven door taaldeskundige Wim Daniëls. Profiteer nu van de tijdelijke setprijs met 8 euro voordeel.
›› meer info en gelijkaardige artikelen