Alle boeken van schrijver Cursusplus.nl / Zwartewaterland Training & Advies (1-10)

Bekijk hier alle boeken van Cursusplus.nl / Zwartewaterland Training & Advies. De boekenlijst is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte boeken van de voorbije maand staan bovenaan.

Er worden per pagina 10 boeken getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende 10 boeken van Cursusplus.nl / Zwartewaterland Training & Advies te zien.

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789079007103
Boek cover Basisveiligheid van Hetveiligheidsboek.Nl (Paperback)
B-VCA
Basisveiligheid (B-VCA) bevat alle leerstof om het diploma B-VCA te behalen. De inhoud is conform de actuele eind- en toetstermen van VCA Infra. Basisveiligheid (B-VCA) bevat alle leerstof om het diploma B-VCA te behalen. De inhoud is conform de actuele eind- en toetstermen van VCA Infra. Ons lesmateriaal is gecertificeerd door het CBR en geschikt bevonden voor nascholingscursussen Code 95. Er zijn in deze uitgave veel (oefen)examenvragen (inclusief de nieuwe vraagvormen) opgenomen.
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Paperback | 9789082517316
4.7 op 5 sterren
Boek cover Boek VCA VOL (Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden) Nederlands van Cursusplus.nl / Zwartewaterland  (Paperback)
Cursusboek VOL VCA Nederlands
Dit VCA VOL lesboek sluit aan bij de laatste versie van de VCA eind- en toetstermen. Hiermee is het een goede voorbereiding op het VCA VOL examen. In het boek vindt u de lesstof die is ondersteund met voorbeelden uit de praktijk. U leert onder andere over de wetgeving, gevaren, risico’s, veilig gedrag, noodsituaties, gevaarlijke stoffen, brand, explosie en persoonlijke beschermingsmiddelen.
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: Boek VCA-basisveiligheid | Paperback | 9990002044960
5 op 5 sterren
Boek cover Boek VCA basisveiligheid van Cursusplus.nl / Zwartewaterland  (Paperback)
Cursusboek VCA-basisveiligheid
Cursuboek VCA-basisveiligheid De cursuboek is de ultieme voorbereiding op uw VCA-examen! Deze druk is overeenkomstig de meest recente eind- en toetstermen in 2020 van de Stichting Samenwerking Voor Veiligheid (SSVV). Het boek bevat de volgende 13 hoofdstukken: H1 Wet-en regelgeving rondom veiligheid en gezondheid, H2 Risico's en aanpak H3 Ongevallen en noodsituaties H4 Gevaarlijke stoffen H5 Brand en explosies H6 Gereedschappen en machines H7 Elektriciteit en straling H8 Hijssen en heffen H9 Werken op hoogte H10 Risicovolle werkzaamheden en locaties H 11 Ergonomie H12 Persoonlijke...
›› meer info en gelijkaardige boeken