Alle boeken van schrijver Kauthar Bouchallikht (1-10)

Bekijk hier alle boeken van Kauthar Bouchallikht. De boekenlijst is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte boeken van de voorbije maand staan bovenaan.

Er worden per pagina 10 boeken getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende 10 boeken van Kauthar Bouchallikht te zien.

Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789079679256
4.5 op 5 sterren
Boek cover Melk & dadels van Nadia Zerouali (Hardcover)
100 geheime recepten van Marokaanse moeders
Winnaar Kookboek van het jaar Gouden Garde Publieksprijs 2014! Met welke ingrediënten maak je een tajinegerecht nog lekkerder? Hoe maak je authentieke Marokkaanse couscous? Wat is het favoriete gerecht van chefkok Mounir Toub, cabaretier Najib Amhali of haarstylist Ilham Mestour? En welk recept leerde rapper Sef van zijn Marokkaanse vader? Melk & Dadels is geen alledaags kookboek; het is een uniek verhalen- en receptenboek waarin de lievelingsgerechten van twintig Marokkaanse moeders en hun kinderen centraal staan.
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789463727549
4 op 5 sterren
Boek cover De inclusiemarathon van Kauthar Bouchallikht (Paperback)
Over diversiteit en gelijkwaardigheid op de werkvloer
MANAGEMENTBOEK VAN HET JAAR 2022 Het besef dat diversiteit en inclusie op de werkvloer belangrijk zijn en een organisatie veel kunnen opleveren dringt tot steeds meer organisaties door. Maar hoe zet je dat besef om in actie? Hoe voorkom je dat het bij holle woorden en flitsende diversiteitsstatements blijft? In De inclusiemarathon interviewen auteurs Kauthar Bouchallikht en Zoë Papaikonomou 41 diversiteitsprofessionals en -onderzoekers over hun kennis en ervaringen in het werkveld van diversiteit en inclusie. Ze vertellen over de hobbels waar ze tegenaan lopen en over hun aanpak. Het...
›› meer info en gelijkaardige boeken