Alle boeken van schrijver Jeroen Bronkhorst (1-10)

Bekijk hier alle boeken van Jeroen Bronkhorst. De boekenlijst is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte boeken van de voorbije maand staan bovenaan.

Er worden per pagina 10 boeken getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende 10 boeken van Jeroen Bronkhorst te zien.

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789064631375
Boek cover Gevangene Van De Kaukasus van Auteur Onbekend (Paperback)
Tsjetsjenie in beeld, poezie en verhalen
Het huidige conflict in Tsjetsjenië begon in 1994, en is sindsdien niet meer uit de actualiteit verdwenen. Maar wat zijn de historische wortels van de strijd? Wat beweegt de strijdende partijen? Welke schendingen van mensenrechten zijn binnen het conflict aan de orde? Wie zijn precies de Tsjetsjenen, die al zo lang tegen de onderdrukking vechten? En hoe moeten de Rusland en Tsjetsjenië nu verder? Gevangene van de Kaukasus - Tsjetsjenië in beeld, poëzie en verhalen geeft antwoord op deze vragen.
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789064631399
Boek cover Op Weg Naar De Wet van Daan Bronkhorst (Paperback)
mensenrechten in Rusland
Rusland is een land van crisis. Dit boek van Amnesty International vertelt er de verhalen van: Eenderde van de bevolking leeft onder de armoedegrens. Rusland heeft het op één na hoogste moordcijfer ter wereld. Rusland heeft het wereldrecord gevangen: bijna 1 miljoen. Elke 50 minuten sterft iemand in de gevangenis. Jaarlijks belanden 5 miljoen mensen voor kortere of langere tijd in de cel. Eén op de twee arrestanten wordt mishandeld, zegt de federale ombudsman. Enz. enz. Maar voor de mensenrechten zijn er ook hoopvolle perspectieven: Rusland het bekrachtigde veel mensenrechtenverdragen -...
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Hardcover | 9789083012414
5 op 5 sterren
Boek cover Wijnboek - Wijn en Spijs - Basis voor de Sommelier van Jeroen Bronkhorst (Hardcover)
Een prachtig compleet wijnboek over Wijn & Spijs, voor beginners en professionals. Ontworpen door akkedewit.nl. Het eerste deel gaat over wijnproeven met behulp van de aromacirkel. Daarna volgt de Gastronomische Proefmethode, waarmee je snel een wijn kunt kiezen bij een gerecht, of kunt 'koken naar de wijn'. Menuleer, de spanningsboog, smaakverzadiging, allerlei dingen die je in de paktijk tegenkomt worden behandeld. De Chefmodule gaat over kooktechnieken zoals snijtechnieken en kleuren in een gerecht, en hun invloed op de wijn. In de sommeliersmodule leer je hoe je een wijn kunt aanpassen...
›› meer info en gelijkaardige boeken