Alle boeken van schrijver Bert Visscher (1-10)

Bekijk hier alle boeken van Bert Visscher. De boekenlijst is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte boeken van de voorbije maand staan bovenaan.

Er worden per pagina 10 boeken getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende 10 boeken van Bert Visscher te zien.

Engels | Paperback | 9780471165125
Boek cover The Book of Business Wisdom van Bert Visscher (Paperback)
Classic Writings by the Legends of Commerce and Industry
From Henry Ford and Andrew Carnegie, to Lee Iacocca and David Ogilvy, this dynamic anthology includes 54 essays and speeches on business success, from some of the greatest business leaders of all times. Designed for easy-reference, it features sections on leadership, management, entrepreneurship, and more. Notable quotes are called out in larger type in each article. Finally, two indexes cross-reference authors alphabetically and chronologically.
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Onbekende bindwijze | 9789056580308
4.8 op 5 sterren
Boek cover Visschmeel van B. Visscher (Onbekend)
mailen met Bert Visscher
Een hilarische bloemlezing uit de fansite van cabaretier Bert Visscher 'Bist nu ook al oanlein mien jong?' Jazeker, Bert Visscher is 'online'. En hoe! 'Als lullen pudding is, dan is onze Bert dr. Oetker'. Op internet krijgt de cabaretier van zijn fans een koekje van eigen deeg. Via Bert's website (www.bertvisscher.nl) e-mailen, oftewel 'Visschmeelen' ze hem de oren van de kop. Bert wordt overladen met complimentjes 'ik vind jou een hele vette cabaretier', soms met gemopper 'wat bent u snel uitverkocht zeg' en klachten 'Visscher, je bent een kljeutzak. Die puzzel is niet op te lossen man'....
›› meer info en gelijkaardige boeken
Engels | Druk: New title | Hardcover | 9780471670230
Boek cover Portrait of War van Peter Krass (Hardcover)
The U.S. Army's First Combat Artists and the Doughboys' Experience in WWI
Portrait of War tells the gripping true story of eight graphic artists recruited by the government and sent into combat to create a visual historical record of World War I. Featuring both their stunning illustrations and deep personal reflections, Portrait of War is a moving testament to the bravery of these artist-soldiers and the remarkable record of war they left behind.
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789000032501
4 op 5 sterren
Boek cover Het Dagboek Van De Reizende Nar van Bert Visscher (Hardcover)
de koning die zich verveelde
Als de reizende nar een dringende brief van 'Baron Stiechelmans met daarin het verzoek om een groot probleem in Stonsk op te lossen, vertrekt hij onmiddellijk met een tas vol meeneemdingen. Eenmaal in Slonsk ontdekt de nar dat het landje stuurloos is en ten er dreigt te gaan als de koning niet heel snel doet wat er van hem verwacht wordt: regeren!
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Luisterboek | 9789493110083
Boek cover Afijn van Bert Visscher (Onbekend)
Spanning rond de plaatselijke ijsbaan. Binnenkort zal de beroemde Russische kunstschaatsster Ludmila Properova een gastoptreden verzorgen. Geregeld door ijsmeester Sybe die in het verleden nog met haar heeft mogen dansen op de Spelen van '82 in Sarajevo. Vreemd, waren die spelen niet in '84? Afijn, belangrijk om nu de zaken op orde te krijgen. De ruzie tussen bestuur en de vergrijzende ijsdansvereniging moet worden bijgelegd en poelier Zwezerik moet worden overtuigd om toch ook dit jaar weer te sponsoren. Er is simpelweg te weinig geld voor onderhoud. Niemand garandeert de veiligheid van de...
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789493095557
5 op 5 sterren
Boek cover Dat wordt nooit wat! van Bert Visscher (Paperback)
Mijn stuiterende beginjaren
Als puber al speelde hij het vuur uit z’n sloffen tijdens cabaretavonden op school. Totale gekte zonder enige structuur in een moordend tempo: zo kennen we cabaretier Bert Visscher. En vanaf het begin liepen de zalen zeker vanzelf lekker vol? Welnee, zeg. Vallen en opstaan. Zinloze ritten naar zaaltjes diep in de klei voor vier man, of voorstellingen waarbij het publiek zich nu nog afvraagt wat die man daar op het podium stond te doen. Om daarna tijdens de terugreis diep in de nacht in een truckerscafé boven een gehaktstaaf te hangen met maar één gedachte: dat wordt nooit wat. In dit...
›› meer info en gelijkaardige boeken