Alle boeken van schrijver Charles den Tex (1-10)

Bekijk hier alle boeken van Charles den Tex. De boekenlijst is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte boeken van de voorbije maand staan bovenaan.

Er worden per pagina 10 boeken getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende 10 boeken van Charles den Tex te zien.

Nederlands | Druk: 1 | E-book | 9789044536096
4.4 op 5 sterren
Boek cover Cel van Charles den Tex (Onbekend)
Michael Bellicher is getuige van een raadselachtig auto-ongeluk met fatale afloop. Na te zijn verhoord, wordt hij tot zijn stomme verbazing aangehouden. Michael weet niet waarvoor. Alles wat hij zegt lijkt zich tegen hem te keren. Op het politiebureau krijgt hij te maken met twee spijkerharde rechercheurs, een bizarre aanklacht, een onontkoombaar bewijs en een advocate die hem niet gelooft.
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | E-book | 9789044536218
3.9 op 5 sterren
Boek cover Wachtwoord van Charles den Tex (Onbekend)
Michael Bellicher is radeloos. Zijn vriendin, de advocate Guusje van Donee, is spoorloos verdwenen. In Wachtwoord brengt Charles den Tex moderne technologie, mensonterende vrouwenhandel en de zoektocht naar spiritualiteit op een weergaloos spannende manier bij elkaar.
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | E-book | 9789044536133
4.3 op 5 sterren
Boek cover De macht van meneer Miller van Tex, Charles Den (Onbekend)
Consultant Michael Bellicher overnacht in zijn kantoor en is bij toeval getuige van iets wat hij nooit had mogen zien. Vanaf dat moment wordt Michael opgejaagd. Tijdens zijn pogingen uit de handen van zijn belagers te blijven, stuit hij voortdurend op ‘meneer Miller’, een ongrijpbare man die alles over hem lijkt te weten.
›› meer info en gelijkaardige boeken
4.3 op 5 sterren
Boek cover Verloren vrouw van Charles den Tex
9789402758832
Winnaar VN-Thriller van het Jaar publieksprijs. De nieuwe pageturner van drievoudig Gouden Strop-winnaar Charles den Tex. De jonge Djenna wordt in het holst van de nacht gewond op straat aangetroffen door oplichter Luc. Ze lijdt aan geheugenverlies en aanknopingspunten om haar verleden te achterhalen lijken er niet te zijn. Als ze zelf op zoek gaat, blijkt dat ze wordt gezocht. Wie is ze? Is ze iemand die ze liever niet wil zijn? Van willoze prooi verandert Djenna in een meedogenloze jager, bijgestaan door Luc. Zij weet niet wie ze is, hij moet zijn ware identiteit geheimhouden. Zij is...
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | E-book | 9789026351495
Boek cover Hotel Terminus van Charles den Tex (Onbekend)
Hotel Terminus van Charles den Tex gaat over een echtpaar dat elkaar al jaren niet begrijpt. Ze gaan er een weekend tussenuit en maken op een onverwachte manier een eind aan de ergernissen. Hotel Terminus van Charles den Tex gaat over een echtpaar dat elkaar al jaren niet begrijpt. Ze gaan er een weekend tussenuit en maken op een onverwachte manier een eind aan de ergernissen.
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | E-book | 9789402760408
4.1 op 5 sterren
Boek cover De vriend van Charles den Tex (Onbekend)
Emma werkt als tolk voor de Amsterdamse recherche. Haar kleine team luistert gesprekken af van een groep Kroatische mannen die ervan verdacht wordt een aanslag voor te bereiden. Op een dag voegt zich een nieuwe man bij de groep. Emma herkent hem onmiddellijk, maar verzwijgt haar ontdekking, omdat ze zichzelf niet in de problemen wil brengen. Wanneer haar collega’s erachter komen dat de man bepaald geen onbekende voor haar is, raakt Emma betrokken bij een levensgevaarlijke actie…
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | E-book | 9789402764420
4.6 op 5 sterren
Boek cover De Repair Club van Charles den Tex (Onbekend)
Hoe herstel je de grootste fout uit je leven: verraad?
‘Godallemachtig, wat kan Den Tex goed schrijven!’ VN Detective en Thrillergids ***** De nieuwe Charles den Tex: superieur vakwerk. Een geweldige spionagethriller met een onvergetelijk personage in de hoofdrol. John Antink is ex-chef van de geheime dienst. Nu is hij met pensioen en runt hij samen met een paar vrienden een Repair Club, waar ze defecte apparaten herstellen. Op een dag staat er een man voor zijn neus met een kapotte typemachine, een pistool en een opdracht. Die opdracht brengt John in één klap terug naar de tijd dat hij actief was als geheim agent in Oost-Duitsland....
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789402709520
4.6 op 5 sterren
Boek cover De Repair Club van Charles den Tex (Paperback)
Hoe herstel je de grootste fout uit je leven: verraad?
De nieuwe Charles den Tex: superieur vakwerk. Een geweldige spionagethriller met een onvergetelijk personage in de hoofdrol. John Antink is ex-chef van de geheime dienst. Nu is hij met pensioen en runt hij samen met een paar vrienden een Repair Club, waar ze defecte apparaten herstellen. Op een dag staat er een man voor zijn neus met een kapotte typemachine, een pistool en een opdracht. Die opdracht brengt John in één klap terug naar de tijd dat hij actief was als geheim agent in Oost-Duitsland. Hij beseft dat hij jaren geleden een fout heeft gemaakt, waardoor zijn zorgvuldig opgebouwde...
›› meer info en gelijkaardige boeken