Alle boeken van schrijver Frits Spits (11-20)

Bekijk hier alle boeken van Frits Spits. De boekenlijst is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte boeken van de voorbije maand staan bovenaan.

Er worden per pagina 10 boeken getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende 10 boeken van Frits Spits te zien. Bekijk hier de eerste 10 boeken van Frits Spits.

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789086160761
Boek cover Scheepshistorie / 9 van Onbekend (Paperback)
Het Schaalmodel Als Reconstructie
In Scheepshistorie 20 onder andere: - De Zutphense Stadts Aeck. In de winter van 2014-2015 werden graafwerkzaamheden verricht voor een verkeerstunnel onder het spoor en trof men de resten aan van een 17e-eeuws scheepswrak. Met behulp van de archeologische rapportage werd het schip op schaal 1:20 gereconstrueerd - Een vloedpunter voor de veiligheid. In 2014 kwam door overerving een heuse vloedpunter van de zolder van een boerderij af. Deze heel kleine punter was met zijn lengte van 4,85 m nog kleiner dan een Gieterse jol. Opmerkelijk is dat het scheepje voor ‘DROOG’ gebruik is...
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789051218107
Boek cover TIJD VOOR TWEESPRAAK van Frits Spits (Paperback)
`Tijd voor Twee' is het goedbeluisterde, populaire radioprogramma gepresenteerd door Frits Spits en uitgezonden door de KRO. Dit is alweer het derde deel van TIJD VOOR TWEESPRAAK. De zogenoemde `tweespraken', grappen verrzonnen door luisteraars zijn gebundeld in dit handzame boekje. De formule blijkt onuitputtelijjk, want de telefoons stonden tijdens de uitzendingen van `Tijd voor Twee' niet stil. Dit boekje geeft een overzicht van alle winnaars en eindklassementen van eind 1997 tot en met september 1998. Het geheel is geïllustreerd met grappige cartoons.
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789086162178
Boek cover Scheepshistorie 20 - Scheepshistorie 20 van Onbekend (Paperback)
De Zutphense Stadts Aeck Constant Willems Wapens ter zee Jan Piet Puype Hollands fluitschip ontloopt Barbarijse kapers Peter Sigmond 17e-eeuwse Hollandse Scheepsbouwliteratuur (deel 4) Ab Hoving Een vloedpunter voor de veiligheid Jan G. Braaksma In Memoriam Jan Gerrit Braaksma Redactioneel Duitse Rotterdam-konvooien 1940-1945 (deel 5) Jac. J. Baart Pijpenleggers verbinden werelden Wouter Heijveld In Memoriam Cor Emke Ab Hoving 'Hoy varen was mijn plesier' Meindert Seffinga Museum Vlaardingen na vijf jaar weer open Jan P. van de Voort Cornelis Jacobszn Drebbel Ab Hoving De Oudheidkamer van de...
›› meer info en gelijkaardige boeken