Alle boeken van schrijver Jeff Keasberry (1-10)

Bekijk hier alle boeken van Jeff Keasberry. De boekenlijst is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte boeken van de voorbije maand staan bovenaan.

Er worden per pagina 10 boeken getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende 10 boeken van Jeff Keasberry te zien.

Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789045202747

Jeff Keasberry
4.7 op 5 sterren
Afbeelding van Indische keukengeheimen
recepten en verhalen van 3 generaties Keasberry's
Authentieke familierecepten van 3 generaties Gedurende 350 jaar koloniale intimiteit in het voormalig Nederlands-Indië is niet alleen een mengcultuur ontstaan, maar ook een van de oudste fusionkeukens ter wereld. Door de komst naar Nederland van de Indische Nederlanders na de Tweede Wereldoorlog is de Nederlandse smaak voorgoed beïnvloed. Er zijn duidelijk Indische sporen terug te vinden in de Nederlandse keuken. De rijsttafel bijvoorbeeld wordt nu als iets inheems gezien en met trots aangeprezen aan buitenlandse gasten, zijnde een Nederlands culinaire traktatie. De rijke, gevarieerde...
›› meer info en gelijkaardige artikelen
Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789045205250

Jeff Keasberry
4.7 op 5 sterren
Afbeelding van De nieuwe Indische keuken van Jeff Keasberry
verrassende en eigentijdse Indische recepten
De nieuwe Indische keuken van Jeff Keasberry "De nieuwe Indische keuken van Jeff Keasberry bevat een collectie make-overs van Indische klassieke gerechten en recepten die passen in een gezonde en drukke levensstijl. Gerechten met verse ingrediënten, geschikt voor de doordeweekse avonden waarop je weinig tijd hebt. Denk aan Gado gado wraps, Gestoomde tahoe met sjiitakes, Oriëntaalse kipsalade en een Nasi burger. Jeff deelt ook een aantal nieuwe en eigen favoriete recepten zoals Indo burrito en Spekcrêpetaart. Jeff Keasberry bewees met zijn boek Indische keukengeheimen dat hij Indisch...
›› meer info en gelijkaardige artikelen
Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789045216263

Jeff Keasberry
4.3 op 5 sterren
Afbeelding van Alle Indische keukengeheimen
Recepten en verhalen van drie generaties Keasberry
De rijke, gevarieerde Indische keuken heeft blootgestaan aan zowel oosterse als westerse invloeden, waarin het beste van beide continenten is verenigd. In Alle Indische keukengeheimen worden de ontstaansgeschiedenis van de Indische keuken, het gebruik van de unieke ingrediënten, de eetgewoonten en veel handige kooktips, serveersuggesties en varianten voor verschillende gelegenheden beschreven.
›› meer info en gelijkaardige artikelen