Alle boeken van schrijver Tjeerd van de Laar (1-10)

Bekijk hier alle boeken van Tjeerd van de Laar. De boekenlijst is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte boeken van de voorbije maand staan bovenaan.

Er worden per pagina 10 boeken getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende 10 boeken van Tjeerd van de Laar te zien.

Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789047703303
4 op 5 sterren
Boek cover Vrije wil van Tjeerd van de Laar (Hardcover)
discussies over verantwoordelijkheid, zelfverwerkelijking en bewustzijn
Vrije wil Discussies over verantwoordelijkheid, zelfverwerkelijking en bewustzijn ‘Kan jouw sterkste verlangen in strijd zijn met je eigen wil? Als je blijft roken omdat je verslaafd bent, terwijl je regelmatig probeert te stoppen, rook je dan nog wel uit vrije wil?’ – Tjeerd van de Laar en Sander Voerman Wat is vrije wil? Doen we iets omdat we dat zelf belangrijk vinden, of zijn we slechts een speelbal van onze genen, onze opvoeding en de invloed van de media? Worden onze handelingen aangestuurd door bewuste gedachten, of zijn onze keuzes al in de hersenen tot stand gekomen voordat...
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789025907754
Boek cover Kan lego denken? van Tjeerd van de Laar (Paperback)
De leukste inleiding in de filosofie
Tjeerd van de Laar biedt met ‘Kan lego denken?’ een vermakelijke introductie tot de filosofische denkwijze. Tjeerd van de Laar biedt met ‘Kan lego denken?’ een vermakelijke introductie tot de filosofische denkwijze. Onder ogenschijnlijk triviale vragen als ‘Kan lego wel of niet denken?’ liggen diepe gronden verborgen. In dit met humor en vaart geschreven boek leren we over de vrije wil, de grenzen van onze kennis en het eten van dieren. Filosofie blijkt niet iets voor suffe oude mensen met baarden, maar een middel dat ieder gesprek kan veranderen in het leukste gesprek...
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | E-book | 9789025907761
Boek cover Kan lego denken? van Tjeerd van de Laar (Onbekend)
De leukste inleiding in de filosofie
Tjeerd van de Laar biedt met ‘Kan lego denken?’ een vermakelijke introductie tot de filosofische denkwijze. Tjeerd van de Laar biedt met ‘Kan lego denken?’ een vermakelijke introductie tot de filosofische denkwijze. Onder ogenschijnlijk triviale vragen als ‘Kan lego wel of niet denken?’ liggen diepe gronden verborgen. In dit met humor en vaart geschreven boek leren we over de vrije wil, de grenzen van onze kennis en het eten van dieren. Filosofie blijkt niet iets voor suffe oude mensen met baarden, maar een middel dat ieder gesprek kan veranderen in het leukste gesprek ooit.
›› meer info en gelijkaardige boeken