Alle boeken van schrijver Robert Bolhuis (1-10)

Bekijk hier alle boeken van Robert Bolhuis. De boekenlijst is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte boeken van de voorbije maand staan bovenaan.

Er worden per pagina 10 boeken getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende 10 boeken van Robert Bolhuis te zien.

Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789076106519

R. Et Al Bolhuis
5 op 5 sterren
Afbeelding van Neurocampus Breinboek Italie
braintraining en geestelijke vitaliteit in een Italiaans decor
Geestelijk fit met een Italiaanse saus. Dat is het Neurocampus Breinboek Italië. Honderden hersenoefeningen, verrassende artikelen en onverwachte wendingen. Pagina na pagina traint u uw brein in Italiaanse sferen. Herkent u de stijl van Versace en Armani? Plaatst u het schilderij bij de juiste Italiaanse schilder? De Saltimbocca bij het recept? En weet u wat Verdi, Columbus en Leonardo da Vinci met elkaar te maken hebben? En wat Italiaanse koffie met uw brein doet? Kunt u rekenen als de Romeinen? Leuk, leerzaam en verrassend. Voor iedereen die geestelijk vitaal wil blijven. En van Italië...
›› meer info en gelijkaardige artikelen
Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789026724930

S.M. Bolhuis
Afbeelding van Leren en werken
In onze maatschappij staat het begrip levenslang leren volop in de belangstelling. Leren houdt niet op na het volgen van reguliere vooropleidingen, maar is een permanente factor in de arbeidsprocessen van organisatie. Voor organisaties die creatief en productief willen omgaan met verandering in de samenleving is het noodzaak om hun leerprocessen aan te sturen. Dat gaat verder dan opleidingsbeleid. Leren en werk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het boek is niet alleen voor opleiders een must, maar ook voor algemeen leidinggevenden, human resource managers, kortom voor allen die...
›› meer info en gelijkaardige artikelen
Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789076106250

Robert Bolhuis
3.8 op 5 sterren
Afbeelding van Braintraining omnibus XL
urenlang uitdagend breinplezier
Meer dan 500 hersenkrakers, verdeeld over zes thema's. Dat is de Neurocampus Omnibus XL. Leuk, uitdagend en goed voor urenlang braintraining. Voor iedereen die geestelijk vitaal wil blijven! Taal, rekenen, inzicht en logica: Alles komt aan bod, op drie verschillende niveaus. De thema's Vakantie en Gezondheid nemen uw brein mee op reis en zorgen voor een extra prikkelende hersenworkout. De smaak te pakken? Dan is er www.neurocampus.com. Een website met meer dan 500 gratis hersenoefeningen. Ontwikkeld in samenwerking met TNO en experts uit de zorg en wetenschap.
›› meer info en gelijkaardige artikelen