Alle boeken van schrijver Gerie Smit (1-10)

Bekijk hier alle boeken van Gerie Smit. De boekenlijst is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte boeken van de voorbije maand staan bovenaan.

Er worden per pagina 10 boeken getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende 10 boeken van Gerie Smit te zien.

Nederlands | Druk: 3 | Paperback | 9789049998394
4.7 op 5 sterren
Boek cover Nieuwe handen van Gerie Smit (Paperback)
mjin verhaal over de nieuwjaarsbrand in Volendam
Gerie Smit Nieuwe Handen Tien jaar na de brand in Volendam. Het aangrijpende verhaal van een van de overlevenden Achter me wordt het al drukker. Steeds word ik tegen Jeroen aangeduwd. 'Gelukkig Nieuwjaar!' Hij kust me op mijn wangen. Ik kus hem terug. We blijven elkaar zwijgend aankijken. Om de stilte te doorbreken wijs ik naar de jongens achter hem: 'Kijk, vuurwerk!' Honderden feestvierende jongeren werden op nieuwjaarsnacht 2001 in het Volendamse café Het Hemeltje overvallen door een korte, hevige brand. Veertien jongeren kwamen om, meer dan 200 mensen raakten ernstig gewond. De toen...
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789049951559
4.7 op 5 sterren
Boek cover Nieuwe handen van Gerie Smit (Paperback)
mjin verhaal over de nieuwjaarsbrand in Volendam
De vijftienjarige Gerie is een van de feestvierende jongeren die op nieuwjaarsnacht 2001 in het Volendamse café ¿t Hemeltje overvallen worden door een afschuwelijke brand. Van de ene op de andere dag wordt ze van een verliefde tiener vol toekomstplannen een brandwondenslachtoffer. In dit aangrijpende maar toch nuchtere verhaal schrijft Gerie over haar herstel in het ziekenhuis, de moeilijke tijd daarna en het meeleven van familie en vrienden. Een persoonlijk verslag over het verwerken van een ramp en het standhouden als individu. Speciaal voor deze nieuwe uitgave van Nieuwe handen...
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789049952013
4.5 op 5 sterren
Boek cover Wilde haren van Gerie Smit (Paperback)
het gras is altijd groener aan de andere kant
Joke en Suuz groeien samen op in de pittoreske maar verstikkende omgeving van een klein Noord-Hollands dorp. Wanneer Suuz een carrièrekans krijgt in de grote stad, blijft Joke alleen achter bij haar bemoeizuchtige ouders. Hun vriendschap komt langzaam in het teken van onbegrip en afgunst te staan. Terwijl Suuz volledig in beslag wordt genomen door haar veeleisende baan, zoekt Joke haar toevlucht bij foute vrienden en drugs. Als hun vriendschap verwatert, verliezen beide vrouwen de grip op hun leven.
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | E-book | 9789049952723
4.5 op 5 sterren
Boek cover Wilde haren van Gerie Smit (Onbekend)
Joke en Suuz groeien samen op in de pittoreske maar verstikkende omgeving van een klein Noord-Hollands dorp. Wanneer Suuz een mooie carrièrekans krijgt in de grote stad, blijft Joke alleen achter bij haar bemoeizuchtige ouders. Hun vriendschap komt langzaam in het teken van onbegrip en afgunst te staan. Terwijl Joke door drugsmisbruik afstevent op een afgrond weet ze niet dat Suuz zelf ook in de problemen is geraakt.
›› meer info en gelijkaardige boeken