Alle boeken van schrijver Luk Thys (1-10)

Bekijk hier alle boeken van Luk Thys. De boekenlijst is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte boeken van de voorbije maand staan bovenaan.

Er worden per pagina 10 boeken getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende 10 boeken van Luk Thys te zien.

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789401403665
4 op 5 sterren
Boek cover Singapore & Penang street food. Koken & reizen in Singapore en Maleisië met meer dan 60 originele streetfoodrecepten van Tom Vandenberghe (Paperback)
Koken en reizen in Singapore en Maleisië
Authentieke street food met culinair avonturier Tom Vandenberghe Zet al je zintuigen op scherp en laat je meevoeren door dit culinaire reisverhaal in Singapore en Penang (Maleisië). Net als in de twee vorige boeken in de reeks focust de auteur op authentieke street food. Tom Vandenberghe en Luk Thys serveren je meer dan 60 unieke streetfoodrecepten, helder uitgelegd en origineel in beeld gebracht. Door de ogen van deze culinaire avonturiers maak je kennis met de unieke streetfoodscene, met invloeden uit China, India, Maleisië, Indonesië, Thailand en Europa. Toms beklijvende reisverhaal,...
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789401424097
4.4 op 5 sterren
Boek cover Bangkok street food van Tom Vandenberghe (Paperback)
koken en reizen in Thailand
Een nieuw eetavontuur in Bangkok Begin 2015 keren Tom Vandenberghe en Luk Thys terug naar Bangkok, naar de wortels van hun streetfoodavontuur. Zeven jaar geleden ontstond het eerste streetfoodboek, maar de reeks groeide met Hanoi, Singapore & Penang en New York street food uit tot een serie met internationale faam. Nu street food wereldwijd verspreid en ingeburgerd raakt, leek het hen het geschikte moment om opnieuw de sfeer op te snuiven in Bangkok. Zoveel ervaringen rijker is het voor Tom en Luk een prettig en vertrouwd weerzien, maar tegelijk een leerrijk en verrijkend bezoek aan deze...
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789401437400
3.9 op 5 sterren
Boek cover Mama (di)eet van Lobke Husson (Paperback)
hoe het lukt, zelfs in de drukte van elke dag!
Zo raakt mama die laatste kilootjes kwijt De laatste (zwangerschaps)kilo's die blijven plakken, die drang naar suiker door oververmoeidheid... het eetpatroon van jonge mama's laat vaak te wensen over. Toch willen ze hun kinderen graag het goede voorbeeld geven en zich weer lekker in hun vel voelen. Dit is geen klassiek dieetboek, maar een 'gewoon gezond'­-boek met duidelijke info, herkenbare mamaverhalen, praktische tips en heerlijke recepten.
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789082542219
4.2 op 5 sterren
Boek cover Ik kies voor mijn talent van Luk Dewulf (Paperback)
wat is talent? Hoe talent ontwikkelen? En wat met waar je echt niet goed in bent?
Nauwe integratie van online tool: ontdekken, gebruiken, delen van je talent Radicaal kiezen voor je eigen talent is de weg naar zelfrealisatie en authenticiteit. 'Doen waar je goed in bent' is een garantie op blijvende goesting in werken en leren, ook op gevorderde leeftijd. Deze herziene editie is volledig in lijn met de online tool op www.mytalentbuilder.com. Daarmee ontdek je gemakkelijk jouw unieke talentenprofiel en leer je hoe je dat op de beste manier kunt inzetten in een professionele omgeving. Ook voor werkgevers biedt de tool een handige methode om de sterktes van hun team perfect...
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789401437486
4.5 op 5 sterren
Boek cover Streetfood  -   Tokyo Street Food van Tom Vandenberghe (Paperback)
Koken en reizen in Japan
Culinair avonturier Tom Vandenberghe en foodfotograaf Luk Thys trekken naar Japan voor een nieuw kook- en reisverhaal! Met hun oog voor authenticiteit en neus voor smaakvolle gerechten struinen ze door bruisende steden als Tokyo, Fukuoka en Osaka, op zoek naar culinaire ontdekkingen. Bijgestaan door Miho en Tomoko, dames die het Japans koken in hun genen hebben, delen Tom en Luk hun opvallendste ervaringen, de beste adresjes en de lekkerste Japanse gerechten. Laat je onderdompelen in de inspirerende Japanse cultuur en gastronomie.
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789401446921
4.7 op 5 sterren
Boek cover Iedereen talent! van Luk Dewulf (Hardcover)
Ben jij een bezige bij, een ideeënfontein of een grenzenverlegger? Kom alles te weten over de verschillende talenten en ontdek die van jou in dit boek. Kiezen voor talent is belangrijk. Want door te doen waar je goed in bent, krijg je niet alleen extra energie, het bezorgt je ook meer veerkracht en zelfvertrouwen.
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789401451642
4.2 op 5 sterren
Boek cover Ik kies voor mijn talent van Luk Dewulf (Paperback)
Toolbox voor jong talent
Elk kind heeft een eigen unieke verzameling van talenten, soms zelfs zonder te beseffen welke dat net zijn. Hoe help je kinderen om die talenten te ontdekken en om ze op de juiste manier te benutten? Dit boekje bundelt alle inzichten die je nodig hebt om kinderen aan de slag te laten gaan met hun talenten, zowel thuis als op school of bij hobby's. Je vindt er de juiste voorbeelden, een handig illustrerend verhaal en inspirerende werkvormen om meteen mee aan de slag te gaan. Bij dit boekje hoort de online tool op www.mytalentbuilder.com. Daarmee ontdek je samen met kinderen gemakkelijk...
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 4 | Paperback | 9789401455060
Boek cover Talentenkaartjes junior groot van Luk Dewulf (Paperback)
Formaat 148 x 210
Elk kind heeft een eigen unieke verzameling van talenten, soms zelfs zonder te beseffen welke dat net zijn. Hoe help je kinderen om die talenten te ontdekken en om ze op de juiste manier te benutten? Met de 40 Junior-talentenkaarten help je kinderen om gemakkelijk en snel te ontdekken welke talenten ze hebben, in welke omgeving elk talent helemaal tot uiting komt en hoe ze hun talenten kunnen laten groeien en juist gebruiken. De kaartenset is ook verkrijgbaar als deel van de Toolbox voor jong talent, verschenen bij Uitgeverij LannooCampus.
›› meer info en gelijkaardige boeken
Engels | Druk: 1 | Hardcover | 9789401469470
Boek cover World Street Food van Tom Vandenberghe (Hardcover)
Cooking and travelling in 7 world cities
In this latest addition to the popular Street Food series, culinary adventurer Tom Vandenberghe and food photographer Luk Thys gather recipes and tales of travel, culture, and gastronomy from Tokyo, Bangkok, Hanoi, Singapore, Beijing, New York and London. In search of authenticity and tasty, local, dishes, they forage around these seven bustling cities in search of culinary discoveries. This compilation includes two new cities (London and Beijing), and 140 recipes (40 of which are brand new). Perfect for globetrotters and international foodies.
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | E-book | 9789401475402
Boek cover Talentenkaartjes junior groot van Luk Dewulf (Onbekend)
Formaat 148 x 210
Elk kind heeft een eigen unieke verzameling van talenten, soms zelfs zonder te beseffen welke dat net zijn. Hoe help je kinderen om die talenten te ontdekken en om ze op de juiste manier te benutten? Met de 40 Junior-talentenkaarten help je kinderen om gemakkelijk en snel te ontdekken welke talenten ze hebben, in welke omgeving elk talent helemaal tot uiting komt en hoe ze hun talenten kunnen laten groeien en juist gebruiken. De kaartenset is ook verkrijgbaar als deel van de Toolbox voor jong talent*, verschenen bij Uitgeverij LannooCampus.*
›› meer info en gelijkaardige boeken