Alle boeken over artiest Dirk Scheele (1-10)

Bekijk hier alle boeken over Dirk Scheele. De boekenlijst is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte boeken van de voorbije maand staan bovenaan.

Er worden per pagina 10 boeken getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende 10 boeken over de artiest 'Dirk Scheele' te zien.

Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789049923471
5 op 5 sterren
Boek cover Vroem, vroem + cd van Dirk Scheele (Hardcover)
liedjes voor onderweg
Dirk Scheele is allang geen onbekende meer op het gebied van peuter- en kleuterliedjes. Zijn liedjes zijn immens populair bij jonge kinderen. Speciaal voor (lange) autoritten – maar ook leuk voor thuis! –is er nu een boekje met cd over reizen en onderweg zijn. Het boek bevat de complete teksten van de liedjes op de bijbehorende cd. Kinderen kunnen de aanstekelijke liedjes al snel meezingen. De vrolijke illustraties van Harmen van Straaten maken het helemaal af. Voor kinderen kan de autorit nu niet lang genoeg duren!
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789049924331
3.5 op 5 sterren
Boek cover Huis, tuin en keukenliedjes + ja van Dirk Scheele (Hardcover)
boek met cd
In Huis, tuin en keukenliedjes maakt Dirk Scheele muziek in en om het huis. Zo worden alle gewone dingen in huis ineens heel leuk. De wasmachine draai-draaidraait, een kraan doet pssssj-pssssj-pssssj, een sleutelbos rinkel-kinkelt en een balpen klik-klikt. En heb je van al dat muziek maken trek gekregen? Dan eet je natuurlijk een boterham met een swingende boterhamboogie!
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789025750145 | Geen personage
4.9 op 5 sterren
Boek cover Dikkie Dik  -   Dikkie Dik en zijn vriendjes van Jet Boeke (Hardcover)
Met Liedjes-Cd Van Dirk Scheele
Vanaf januari 2012 zal Dirk Scheele weer door Nederland toeren met een geheel nieuw programma rond Dikkie Dik, gebaseerd op nieuwe en bestaande verhalen. Al deze verhalen en liedjes vind je terug in Dikkie Dik en zijn vriendjes en dankzij de cd achter in het boek kunnen alle peuters de liedjes al snel meezingen met hun grote idool Dirk Scheele. Een gegarandeerde hit bij kinderen en hun verzorgers.
›› meer info en gelijkaardige boeken
3 - 12 jaar | 1 tot 1 spelers | 30 minuten | Standaard editie

Jet Boeke
4.3 op 5 sterren
Afbeelding van Kinderboeken Gottmer Dikkie Dik - Dikkie Dik Limonade met prik (+ cd). 2+ speelgoed
Gottmer Dikkie Dik - Dikkie Dik Limonade met prik (+ cd). 2+
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
december 2016
4.6 op 5 sterren
CD cover van Vrolijke Voorleesverhalen van Dirk Scheele
vrolijke voorleesverhalen en een cd met leuke liedjes
Dirk Scheele is een echte kinderheld. Bijna alle peuters en kleuters in Nederland kennen hem wel van tv of uit het theater. Als geen ander weet Dirk in te spelen op de belevingswereld van kinderen. Het voorleesboek Op stap met Dirk Scheele bestaat uit 16 korte verhalen, over dingen en activiteiten die kinderen bezighouden, zoals de speeltuin, vakantie, de kinderboerderij en reizen met de trein. Bij het boek zit een cd met 20 liedjes, passend bij de verhalen uit het boek. Op stap, ga je met me mee? Op stap, want het is leuker met z'n twee. Pak je jas, pak je tas, trek je schoenen aan, Want...
›› meer info en gelijkaardige albums
november 2016
4.5 op 5 sterren
CD cover van Lekker Weertje, Dikkie Dik van Jet Boeke
'Lekker weertje, Dikkie Dik' is een vrolijk prentenboekje met cd met 16 nieuwe liedjes over de bekende rode kat. Zing en dans mee op de leuke liedjes met Dikkie Dik en Dirk Scheele!Dikkie Dik en de seizoenenIn Lekker weertje, Dikkie Dik staan de seizoenen centraal. De nummers zijn grappig en afwisselend: lieve dromerige liedjes voor bij het slapengaan en aanstekelijke muziek voor jong en oud om samen op te dansen. In het boekje zijn de teksten van de liedjes terug te vinden, natuurlijk met mooie tekeningen van Dikkie Dik en al zijn vriendjes.Leuke liedjes van Dirk ScheeleAlle 16 liedjes zijn...
›› meer info en gelijkaardige albums
DVD_CD | Nederlands | 22 januari 2021

Dirk Scheele
4.5 op 5 sterren
Afbeelding van In Holland Staat Een Huis
Groot meezingfeest!
In Holland staat een huis is een groot meezingfeest voor jong en oud waarin Dirk de allerleukste Oudhollandse kinderliedjes nieuw leven inblaast. Bekende klassiekers als Ik zag twee beren, Op een grote paddenstoel, Cowboy Billie Boem en Helikopter worden in een nieuw jasje gestoken. Het boek gaat vergezeld met een audio-cd waarop Dirk zijn nummers ten gehore brengt. Wat dacht je bijvoorbeeld van Hoofd, schouders, knie en teen in een swingende funk en ska-versie en In de maneschijn in een fluistereditie? In ieder liedje gebeurt er wel iets leuks en verrassends. Zeker als Ik heb een tante in...
›› meer info en gelijkaardige artikelen