Alle boeken van schrijver Marja Paalman (1-10)

Bekijk hier alle boeken van Marja Paalman. De boekenlijst is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte boeken van de voorbije maand staan bovenaan.

Er worden per pagina 10 boeken getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende 10 boeken van Marja Paalman te zien.

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789077698020
Boek cover Horen, zien en schrijven van Marja Paalman (Paperback)
Nederlandse spelling voor anderstaligen
Horen, zien en schrijven 1e druk is een boek van Marja Paalman uitgegeven bij Uitgeverij VanDorp Educatief. ISBN 9789077698020 HOREN, ZIEN en SCHRIJVEN is een methode die stap voor stap de belangsrijkste schrijfregels van de Nederlandse taal aanleert. In elk van de 20 lessen is er theorie afgewisseld met praktische oefeningen. In deel twee van het boek zijn voor elke les vele extra opdrachten te vinden. De opdrachten worden ondersteund door uitgesproken teksten die op de meegeleverde cd-rom staan. In het boek wordt voortdurend de link gemaakt tussen luisteren en schrijven. Om te oefenen...
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789077698167
5 op 5 sterren
Boek cover Woordvolgorde van de Nederlandse taal van Marja Paalman (Paperback)
voor anderstaligen
Woordvolgorde van de Nederlandse taal 1e druk is een boek van Marja Paalman uitgegeven bij Uitgeverij VanDorp Educatief. ISBN 9789077698167 Dit praktische boekje geeft korte en duidelijk uitleg over de woordvolgorde van de Nederlandse taal. De uitleg is in vier talen: Nederlands, Engels, Frans en Turks. Het is bedoeld als naslagwerk voor anderstaligen die bezig zijn met het leren van de Nederlandse taal. Na een korte uitleg van de regel, volgen steeds enkele voorbeeldzinnen.
›› meer info en gelijkaardige boeken