Alle boeken van schrijver Ingrid Harms (1-10)

Bekijk hier alle boeken van Ingrid Harms. De boekenlijst is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte boeken van de voorbije maand staan bovenaan.

Er worden per pagina 10 boeken getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende 10 boeken van Ingrid Harms te zien.

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789026307928
Boek cover In nederland door omstandigheden van Tessel Pollmann (Paperback)
Stil zijn ze gekomen en stil zijn ze gebleven, de tweehonderdduizend Indische Nederlanders die na 1950 van Indië naar hier kwamen. Ze hadden hun moederland verloren aan het Indonesische nationalisme en een vaderland was Holland nu ook niet direct voor ze. Ze moesten zich aanpassen, aanpassen, aanpassen. Ze woonden in pensions, jarenlang; ze werden uitgelachen om hun sarong, hun spraak, hun eten. Ze zeiden niets terug, pasten zich nog meer aan en deden of ze tevreden waren. Maar onder elkaar zeiden ze wie ze waren en waarom ze hier waren: Indo's, In Nederland Door Omstandigheden. Want...
›› meer info en gelijkaardige boeken
Duitstalig | Druk: 2013 | Paperback | 9783658009076
Boek cover Stichwort van Gogolin  Ingrid (Paperback)
Zeitschrift Fur Erziehungswissenschaft
Der vorliegende Band enthalt die besten Stichwortbeitrage der Zeitschrift fur Erziehungswissenschaft (ZfE) aus den vergangenen funfzehn Jahren und gibt damit einen exzellenten Uberblick zu relevanten Forschungsgebieten und Schwerpunkten dieser Zeit. Darin enthalten sind theoretische und methodologische erziehungswissenschaftliche Diskurse sowie Abhandlungen uber den Wandel von padagogischer Lernkultur, Institutionen und Professionen. "
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789038898735
4.6 op 5 sterren
Boek cover Ongezouten Zuiderhoek van Olga Zuiderhoek (Paperback)
koken zonder zout
Op een dag kreeg Olga s vriend van zijn arts het dringende advies voortaan zoutarm te eten. Olga stond geschrokken voor het fornuis. Beiden waren liefhebbers van pittig en zout. Wat nu? Natuurlijk, Olga leerde met dit nieuwe regime te koken, maar bleef zich een beginner voelen. Omdat zij van steeds meer mensen om zich heen hoorde dat ook zij de zoutpot moesten laten staan, besloot ze samen met Ingrid Harms dit boek te maken, op smaak gebracht met tekeningen van Peter van Straaten. Naast de beginnersrecepten van Olga bevat dit boek interviews met zoutdeskundigen, recepten van sympathiserende...
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789021573175
5 op 5 sterren
Boek cover Calm the f*ck down van Sarah Knight (Paperback)
Verander wat je kunt veranderen, accepteer wat je niet kunt veranderen en ga verder met je leven
In Calm the f*ck down maak je kennis met de NoWorries-methode van 'anti-goeroe' Sarah Knight. De auteur van bestsellers Don't give a f*ck en Get your sh*t together helpt om je angsten te temmen en de controle over je leven terug te pakken. Maak je je regelmatig zorgen over problemen zonder ze op te lossen? Laat je onverwachte moeilijkheden je dag verpesten? Houden "wat als'-gedachten je 's nachts wakker? Dan is Calm the f*ck down de oplossing. Scherp, grappig en praktisch geschreven zoals we van Sara Knight gewend zijn.
›› meer info en gelijkaardige boeken