Alle boeken van schrijver Loes den Hollander (11-20)

Bekijk hier alle boeken van Loes den Hollander. De boekenlijst is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte boeken van de voorbije maand staan bovenaan.

Er worden per pagina 10 boeken getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende 10 boeken van Loes den Hollander te zien. Bekijk hier de eerste 10 boeken van Loes den Hollander.

Nederlands | Druk: 1ste | Hardcover | 9789085161608
Boek cover De kat op zolder van Loes den Hollander (Hardcover)
Loes den Hollander schrijft al sinds ze kon lezen, maar haar doorbraak kwam pas nadat ze haar werk in de gezondheidszorg afgesloten had. Haar literaire thrillers Vrijdag en Zwanenzang werden goed ontvangen, waarna een gestage stroom van boeken volgde: Naaktportret, Broeinest, Dwaalspoor, Loslaten, Driftleven, Vreemde liefde en in januari 2010 Wisselgeld. Goed geconstrueerde en geloofwaardige thrillers, met vooral onderhuidse spanning. In De kat op zolder is de lezer getuige van het uiteenvallen van een huwelijk - hij heeft een ander. Geen nooitbeschreven onderwerp, maar Den Hollander weet er...
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789061126867
3.4 op 5 sterren
Boek cover Uitglijder van Loes den Hollander (Hardcover)
Een recensent die denkt dat hij het beter kan... Gustaaf Jelle de Volte is ervan overtuigd dat hij meer kan dan goed recenseren. Hij wil de wereld versteld laten staan van zijn eerste literaire thriller, maar zijn reputatie staat hem in de weg. Dan krijgt hij een lumineus idee. Dat idee heet Annabel Schot, een succesvolle auteur die al ettelijke keren zijn slachtoffer is geweest. Annabel heeft een writer's block en Gustaaf heeft een voortreffelijk manuscript. Hij zoekt contact met haar. En daar krijgt hij spijt van...
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | E-book | 9789461092281
4.5 op 5 sterren
Boek cover Broeinest van Loes den Hollander (Onbekend)
Het is geen van de kinderen Van Dalen gelukt om aan de terreur van hun vader te ontkomen. Over de gevolgen praten ze zo weinig mogelijk. De gewapende vrede in de familie krijgt het zwaar te verduren als dochter Thea op een ochtend wordt neergeschoten. Hoewel ze de aanslag overleeft, worden de verschillen tussen de familieleden blootgelegd en ontstaan er definitief twee kampen. Dan wordt Esther, de oudste dochter, dood aangetroffen…
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | E-book | 9789461092434
4.5 op 5 sterren
Boek cover Vreemde liefde van Loes den Hollander (Onbekend)
Afrekenen met de man die je verraden heeft en hem treffen op zijn meest kwetsbare plek; Ontdekken dat je zorgvuldig bewaarde geheim al jaren op straat ligt; De grens van je uithoudingsvermogen bereiken; Een verlangen net zo lang najagen tot het zich tegen je keert. De manier waarop mensen met de liefde omgaan, is voor anderen vaak moeilijk te peilen en nog minder te begrijpen. Vreemd.
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | E-book | 9789461092274
4.2 op 5 sterren
Boek cover Droombeeld van Loes den Hollander (Onbekend)
De nieuwe ijzingwekkende thriller van Loes den Hollander. De 20e thriller van de ongekroonde koningin van het genre! Nadat ze op klaarlichte dag in haar huis wordt overvallen, verandert het leven van Maartje van Duiven. Ze komt terecht in een achtbaan van ongeloof, verbijstering en angst. Maartje durft nog maar weinig mensen te vertrouwen en zoekt naarstig naar antwoorden. Maar daarbij ziet ze een belangrijk detail over het hoofd.
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | E-book | 9789461092915
4.2 op 5 sterren
Boek cover Onderuitgehaald van Loes den Hollander (Onbekend)
Het gezin Fortuin, vader Fokke en dochters Wieke en Sigrid, heeft al zware stormen moeten doorstaan als Freddy, de tweede vrouw van Fokke en de stiefmoeder van zijn dochters, verdrinkt in het zwembad bij hun vakantiehuis. Ze maken de afspraak te zwijgen over de ware toedracht van het ongeluk. Maar zeven jaar na die verschrikkelijke nacht wordt duidelijk dat iemand die twijfelt aan hun verhaal de waarheid wil achterhalen. Ongeacht welke prijs daar voor betaald moet worden.
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Paperback | 9789461093769
4.2 op 5 sterren
Boek cover Vrijdag van Loes den Hollander (Paperback)
'Een boek dat je snel in zijn greep heeft en je door de interessante personages niet meer loslaat.' - Crimezone Sandra van Dalsum is mede-eigenaresse van drie modezaken, ziet er goed uit en kan er minnaars op nahouden zonder dat haar echtgenoot daar een probleem van maakt. Toch zitten er grenzen aan met wie ze kan omgaan en ze weet dat ze met haar huidige minnaar een grens overschrijdt. Ze besluit de relatie te beëindigen, maar voordat ze dit aan haar minnaar kan vertellen, gebeurt er iets waardoor ze alle controle over de situatie verliest. Haar perfecte leven verandert in een nachtmerrie.
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Paperback | 9789461093950
5 op 5 sterren
Boek cover Dossier Metselaer - Aangetast & Genadeklap van Loes den Hollander (Paperback)
Het is tien jaar geleden dat Lieve Metselaer na haar balletles door een automobilist werd doodgereden. Alle betrokkenen verwerken dat op hun eigen manier. Maar er is iemand die wil dat de volledige waarheid over het ongeluk boven tafel komt. Iemand die alle intriges wil onthullen. Kunnen de Metselaers de eenheid binnen het gezin bewaren? Zijn ze opgewassen tegen de dreigingen? Of hebben ze misschien hun eigen geheimen? De twee delen van Dossier Metselaer, Aangetast en Genadeklap zijn gebundeld in een omnibus voor urenlang leesplezier.
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Paperback | 9789461094377
4.5 op 5 sterren
Boek cover Dwaalspoor van Loes den Hollander (Paperback)
Het huwelijk van Rob en Lilian Dijkman lijkt stabiel. Toch is er iets mis. Grandioos mis. Lilian staat op het punt om haar geluk in een andere richting te zoeken, als Rob wordt vermoord. Ze zoekt steun bij de mensen die dicht bij haar staan en die ze kan vertrouwen. Maar is dat wel zo?
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Paperback | 9789461094421
4.6 op 5 sterren
Boek cover Duivelspact van Loes den Hollander (Paperback)
Een dode minnaar. Een ongelukkig huwelijk. Een verkeerde naam op een passagierslijst. Het leven van Annemiek, Bridget en Maxim lijkt in balans te zijn. Maar dan worden ze geconfronteerd met een vliegtuigongeluk dat herinneringen opwekt aan die andere ramp die jaren daarvoor plaatsvond.
›› meer info en gelijkaardige boeken