Alle boeken van schrijver Sam Hollanders (1-10)

Bekijk hier alle boeken van Sam Hollanders. De boekenlijst is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte boeken van de voorbije maand staan bovenaan.

Er worden per pagina 10 boeken getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende 10 boeken van Sam Hollanders te zien.

Nederlands | Druk: 1 | Onbekende bindwijze | 9789043008976
Boek cover CdS En DvdS Branden van DHollander Peter (Onbekend)
Dit boek is voor iedereen die op een praktische manier snel aan de slag wil met het branden van cd's en dvd's. In lessen van elk 10 minuten worden u de vele nieuwe mogelijkheden van het branden van cd's en dvd's duidelijk uitgelegd.
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789401464413
4.1 op 5 sterren
Boek cover Verdubbel je geld in vijf jaar van Sam Hollanders (Paperback)
Verstandig beleggen op de beurs
'Beleggen is voor iedereen. Het is een ambacht. Je kunt de technieken leren en de rest komt neer op oefening, ervaring en emotionele controle', aldus Sam Hollanders. Na vijf jaar onverstandig en nadien vijftien jaar verstandig beleggen verdubbelde hij ongeveer driemaal zijn inleg. In dit boek deelt hij beproefde principes, bruikbare tips en een beetje psychologie. Na het lezen ervan zal de belegger het pad zien om zelf op lange termijn een fors vermogen op te bouwen. Hij zal een eigen persoonlijke en logische beleggingsstrategie kunnen vormen, beleggingsdiscipline aankweken, en weten hoe de...
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | E-book | 9789401464499
Boek cover Verdubbel je geld in 5 jaar van Sam Hollanders (Onbekend)
Verstandig beleggen op de beurs
'Beleggen is voor iedereen. Het is een ambacht. Je kunt de technieken leren en de rest komt neer op oefening, ervaring en emotionele controle', aldus Sam Hollanders. Na vijf jaar onverstandig en nadien vijftien jaar verstandig beleggen verdubbelde hij ongeveer driemaal zijn inleg. In dit boek deelt hij beproefde principes, bruikbare tips en een beetje psychologie. Na het lezen ervan zal de belegger het pad zien om zelf op lange termijn een fors vermogen op te bouwen. Hij zal een eigen persoonlijke en logische beleggingsstrategie kunnen vormen, beleggingsdiscipline aankweken, en weten hoe...
›› meer info en gelijkaardige boeken