Alle boeken van schrijver Sylvia Holtslag (1-10)

Bekijk hier alle boeken van Sylvia Holtslag. De boekenlijst is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte boeken van de voorbije maand staan bovenaan.

Er worden per pagina 10 boeken getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende 10 boeken van Sylvia Holtslag te zien.

Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789090317076
4.8 op 5 sterren
Boek cover What IF? / Het complete 4-weekse programma over Intermittent Fasting, de simpele techniek om snel vet te verbranden van Sylvia Holtslag (Hardcover)
Dit is geen gewoon kookboek. Het is ook niet het zoveelste dieet. Het is meer dan dat. Het is een programma dat jou stap voor stap aan de hand meeneemt in de wereld van Intermittent Fasting. Niet alleen krijg je inzicht in waarom het tijdelijk vasten gezond en goed voor je is: je zult je snel energieker voelen en slanker worden. What If? helpt je een kickstart te maken met Intermittent Fasting gedurende een 4-weken-programma met praktische en toegankelijke complete weekmenu's vol lekkere en gezonde recepten. Wil je langer dan vier weken doorgaan of eens een recept uitwisselen? Kies dan uit...
›› meer info en gelijkaardige boeken