Alle boeken van schrijver Maike Douglas-Westland (1-10)

Bekijk hier alle boeken van Maike Douglas-Westland. De boekenlijst is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte boeken van de voorbije maand staan bovenaan.

Er worden per pagina 10 boeken getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende 10 boeken van Maike Douglas-Westland te zien.

Scheurkalender | 2021

Maike Douglas-Westland
Afbeelding van Leerkracht Scheurkalender 2021
door juf Maike & juf Inger
Deze scheurkalender voor leerkrachten is gemaakt door niemand minder dan Juf Maike (jufmaike.nl) én Juf Inger (jufinger.nl). Ook dit jaar staat de kalender weer vol met leuke, interessante en nuttige teksten: onder andere ICT-suggesties, werkdrukverlagingstips en quotes. Nieuw dit jaar zijn niet alleen boekentips en mooie momenten, maar ook gastbijdragen verzorgd door Bertus (Onderwijsenzo), Anton Horeweg, Juf Judith, Juf Linda en Kinderboekenjuf Ingrid. Scheur vanaf 1 januari het jaar door en laat je motiveren door de bekendste leerkrachten van Nederland.
›› meer info en gelijkaardige artikelen
Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789493209305
4.7 op 5 sterren
Boek cover De gelukkige leraar van Maike Douglas-Westland (Paperback)
lekker in je vel, weten wat je wilt, ken je rechten (en plichten!), keuzes maken, kansen pakken
Duidelijke keuzes maken en kansen grijpen! Je hoort het steeds maar weer: we moeten het zelf doen! We moeten zelf ons vak en onze professionaliteit weer terugpakken. Maar hoe doe je dat in je dagelijks leven als leraar? Juf Maike neemt je in De gelukkige leraar mee in haar persoonlijke zoektocht en deelt onderweg haar belangrijkste lessen en tips met jou. Ze geeft antwoord op herkenbare vragen als: Hoe zorg je goed voor jezelf als ‘het onderwijs’ niet voor jou zorgt? Wat zijn je rechten en plichten? Hoe breng je je boodschap over bij collega’s en je leidinggevende? Hoe zoek je de...
›› meer info en gelijkaardige boeken