Alle boeken van schrijver Brigitta Bijloos (1-10)

Bekijk hier alle boeken van Brigitta Bijloos. De boekenlijst is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte boeken van de voorbije maand staan bovenaan.

Er worden per pagina 10 boeken getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende 10 boeken van Brigitta Bijloos te zien.

3 - 12 jaar

Brigitta Bijloos
5 op 5 sterren
Afbeelding van Onze baby speelgoed
Een warm en teder prentenboek over een gezin waar wordt uitgekeken naar de komst van een nieuwe baby. Voor grote en kleine lezertjes vanaf 4 jaar. Hallo! Ik ben Abel. Dit is ons gezinnetje. Mijn mama is zwanger. Dat wil zeggen dat er nu een baby in haar buik zit. De baby is nog heel erg klein. Echt piepklein. Zo klein als het pitje in mijn boterham. Zo klein als een zaadje dat de vogels eten.
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789044840919
Boek cover Tot straks! van Brigitta Bijloos (Hardcover)
Een warm prentenboek over het dagelijkse missen, met speelse en liefdevolle manieren om het gemis wat lichter te maken. Voor grote en kleine lezertjes vanaf 3 jaar Hallo! Ik ben Nena. Ik voel me bang en verdrietig als ik mijn mama, mijn papa en mijn grote broer niet zie. Als ik naar juf Elly ga, mis ik hen soms de hele dag. Gelukkig komen we altijd weer bij elkaar.
›› meer info en gelijkaardige boeken