Alle boeken van schrijver Jenneke de Nerée (1-10)

Bekijk hier alle boeken van Jenneke de Nerée. De boekenlijst is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte boeken van de voorbije maand staan bovenaan.

Er worden per pagina 10 boeken getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende 10 boeken van Jenneke de Nerée te zien.

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789461852281
Boek cover Het Grote Spellenboek voor Anderstaligen 1 van Jenneke de Nerée (Paperback)
30 leerzame spellen voor beginners en gevorderden
Het Grote Spellenboek voor anderstaligen is speciaal ontwikkeld voor anderstaligen vanaf niveau A1 die op een speelse manier met de Nederlandse taal aan de slag willen. De spellen zijn afwisselend wat betreft vorm, inhoud en moeilijkheidsgraad. De spellen kunnen zowel tijdens de Nederlandse les worden gedaan als thuis met vrienden of taalmaatjes. De spellen zijn bedacht door Jenneke de Nerée, die een ruime ervaring heeft op het gebied van Nederlands als tweede taal.
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789461852533
Boek cover Het Grote Spellenboek voor Anderstaligen 2 van Jenneke de Nerée (Paperback)
30 leerzame spellen voor halfgevorderden en gevorderden
Het Grote Spellenboek voor anderstaligen is speciaal ontwikkeld voor anderstaligen vanaf niveau B1 die op een speelse manier met de Nederlandse taal aan de slag willen. De spellen zijn afwisselend wat betreft vorm, inhoud en moeilijkheidsgraad. De spellen kunnen zowel tijdens de Nederlandse les worden gedaan als thuis met vrienden of taalmaatjes. De spellen zijn bedacht door Jenneke de Nerée, die een ruime ervaring heeft op het gebied van Nederlands als tweede taal.
›› meer info en gelijkaardige boeken