Alle boeken van schrijver Bibi Diy (1-10)

Bekijk hier alle boeken van Bibi Diy. De boekenlijst is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte boeken van de voorbije maand staan bovenaan.

Er worden per pagina 10 boeken getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende 10 boeken van Bibi Diy te zien.

Engels | Druk: 1 | Onbekende bindwijze | 9780879059736
Boek cover Safari Chic van Bibi Jordan (Onbekend)
Wild Exteriors and Polished Interiors of Africa
A survey of the unique style of Africa's safari camps, game lodges and bush houses. These include Hemingway's Casa Matata in the highlands of Kenya and Abu's Elephant-Back Safari Camp in Okavango. The interior designs can also be used to bring the wild look of safari into your own home.
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789048845903
4.1 op 5 sterren
Boek cover DIY met Bibi van Bibi Diy (Hardcover)
Hét boek met 50 megavette ideeën van de bekendste DIY YouTuber van Nederland! Yes! Eindelijk een boek waarmee je lekker thuis aan de slag kunt met mijn DIY's. In dit boek staan megaleuke nieuwe ideeën om zelf te maken! Wat dacht je bijvoorbeeld van een watermeloenpizza, eenhoornkerstballen of een smeltschilderij? Te leuk, toch? En ja, natuurlijk geef ik je ook mijn favoriete slijmrecepten! Verder heb ik nog handige lifehacks voor je en vette nieuwe challenges die je echt met je BFF moet doen! En alleen aan jou verklap ik veel leuke dingen over mezelf die je nu nog niet van me weet....
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | E-book | 9789048845910
4.1 op 5 sterren
Boek cover DIY met Bibi van Bibi Diy (Onbekend)
Hét boek met 50 megavette ideeën van de bekendste DIY YouTuber van Nederland! Yes! Eindelijk een boek waarmee je lekker thuis aan de slag kunt met mijn DIY's. In dit boek staan megaleuke nieuwe ideeën om zelf te maken! Wat dacht je bijvoorbeeld van een watermeloenpizza, eenhoornkerstballen of een smeltschilderij? Te leuk, toch? En ja, natuurlijk geef ik je ook mijn favoriete slijmrecepten! Verder heb ik nog handige lifehacks voor je en vette nieuwe challenges die je echt met je BFF moet doen! En alleen aan jou verklap ik veel leuke dingen over mezelf die je nu nog niet van me weet. Heel...
›› meer info en gelijkaardige boeken