Alle boeken van schrijver Daphne Deckers (11-20)

Bekijk hier alle boeken van Daphne Deckers. De boekenlijst is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte boeken van de voorbije maand staan bovenaan.

Er worden per pagina 10 boeken getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende 10 boeken van Daphne Deckers te zien. Bekijk hier de eerste 10 boeken van Daphne Deckers.

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789043905381
4 op 5 sterren
Boek cover Pedagoochelen van Daphne Deckers (Paperback)
opvoedstress van vier tot zes
Pedagoochelen is de langverwachte opvolger van Deckers' eerdere bestsellers De geboorte van een moeder en De geboorte van een gezin. Het heeft als ondertitel 'Opvoedstress van vier tot zes' en gaat dan ook over vier,-vijf-en zesjarige kinderen. Op haar geheel eigen humoristische wijze beschrift Daphne Deckers de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van kinderen in groep 1, groep 2 en groep 3. Pedagoochelen is uiteraard weer doorspekt met anekdotes over Daphnes eigen kinderen Emma en Alec en bevat persoonlijke foto's van haar gezin. Van de opvoedkundige tik ('Kinderen zijn net...
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789043911047
4.6 op 5 sterren
Boek cover Schudden voor gebruik van Daphne Deckers (Paperback)
De grappige columns van Daphne Deckers zijn al jaren onverminderd populair. In deze nieuwe bundel is weer een groot aantal van haar beste stukjes opgenomen. Door de diversiteit aan onderwerpen zijn de columns van Deckers altijd verrassend. Of het nu gaat over bedpret, zapvet of cabaret, Deckers heeft overal een mening over. Maar naast hilarische columns over buikdansen, neuspeuteren en langzaam zaad, schrijft Deckers ook indringende verhalen over kindermishandeling, de plastificering van de oceanen en aidsbaby's. Met haar geheel eigen stijl heeft zij al honderdduizenden lezers weten te boeien.
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789048806447
4.4 op 5 sterren
Boek cover Laat maar waaien van Daphne Deckers (Paperback)
Over Liefde Leven En Lust
Er is geen columnist in Nederland die zo goed de vinger aan de pols van de moderne tijd houdt als Daphne Deckers. In haar humoristische, relativerende stukken houdt ze ons een spiegel voor van ons jachtige leven met onder andere: helderziende kontkijkers, biologische groentetuinen, winkelende mannen, vrouwen in uggs en wippende paashazen. Daarnaast neemt ze met veel ironie en zelfspot de verhouding man-vrouw-seks onder de loep. En natuurlijk kijkt ze nog steeds met liefdevolle verbazing naar haar man en haar opgroeiende kinderen. Laat maar waaien is opnieuw een heerlijke bundel van Daphne...
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 5 | Onbekende bindwijze | 9789043901666
4 op 5 sterren
Boek cover De Geboorte Van Een Moeder van Daphne Deckers (Onbekend)
over zwanger zijn en moeder worden
De geboorte van een moeder Baby, dreumes, kleuter 15 jarige jubileumeditie van een zwangerschapsklassieker over zwanger zijn en moeder worden De geboorte- en moederbundels van Daphne Deckers zijn al jaren verplichte kost voor iedere aanstaande moeder. Geen enkele auteur wist de afgelopen jaren de gevoelens van de aanstaande moeder zo perfect te verwoorden. Honderd­duizenden vrouwen herkenden in het werk van Daphne veel van hun eigen twijfels, problemen en verwachtingen. Deze jubileumeditie is een bundeling van De geboorte van een moeder en De geboorte van een gezin waarin Daphne Deckers...
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 7 | Paperback | 9789044347661
3.5 op 5 sterren
Boek cover Alles is zoals het zou moeten zijn van Daphne Deckers (Paperback)
Als Iris na de geboorte van haar zoontje in de steek wordt gelaten door haar jeugdliefde, moet ze als alleenstaande moeder op zoek naar nieuw geluk in de competitieve televisiewereld. Samen met haar twee beste vriendinnen (en een even aantrekkelijke als ongrijpbare hondenuitlater) vindt Iris langzaam maar zeker haar evenwicht terug. Maar niet voordat ze heeft afgerekend met haar overspelige ex, een valse collega en een onwillige hond - waarbij ze en passant ook nog een lang begraven familiegeheim ontrafelt. Alles is zoals het zou moeten zijn is de eerste roman van succesvol schrijfster,...
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789044349009
4.4 op 5 sterren
Boek cover Deze is voor jou van Daphne Deckers (Paperback)
over pubers, papa's en andere perikelen
Iedere week weet Daphne Deckers duizenden lezers te raken met haar column in De Telegraaf. Altijd spot ze trends voordat het trends zijn, en behandelt ze zaken in het elven die ons allemaal aangaan. Ontroerend, grappig en herkenbaar zijn haar stukken over haar gezinsleven. Daphne is zeer actief op Facebook en Instagram, en zo krijgen de fans een interessant inkijkje in haar drukke leven!
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789044353969
3.5 op 5 sterren
Boek cover De dikke van Daphne van Daphne Deckers (Paperback)
over zwanger zijn en moeder worden
De geboorte- en moederbundels van Daphne Deckers zijn al jaren verplichte kost voor iedere aanstaande moeder. Honderdduizende vrouwen herkenden in het werk van Daphne veel van hun eigen twijfels, problemen en verwachtigen. Geen enkele auteur wist de afgelopen jaren de gevoelens van de aanstaande moeder zo perfect te verwoorden als Daphne Deckers. De Dikke van Daphne brengt drie beststellers bij elkaar.
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Luisterboek | 9789044356199 | Speelduur: 17:00:00
3.8 op 5 sterren
Boek cover Dubbel zes van Daphne Deckers (Onbekend)
Annabel Brinkmeester presteert het om op één dag alles kwijt te raken wat haar dierbaar is: de nalatenschap van haar ouders, haar relatie, zelfs haar geliefde huis aan de Orthoskade 66. Zonder de financiële hangmat waar ze jaren in heeft gelegen, moet Annabel nu écht de mouwen opstropen en een nieuwe toekomst voor zichzelf bewerkstelligen. Maar al snel raakt ze verstrikt in twee mannen én in twee identiteiten, en stapelen de problemen zich in een razend tempo op.
›› meer info en gelijkaardige boeken