Alle boeken van schrijver Rosalie Beekman (1-10)

Bekijk hier alle boeken van Rosalie Beekman. De boekenlijst is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte boeken van de voorbije maand staan bovenaan.

Er worden per pagina 10 boeken getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende 10 boeken van Rosalie Beekman te zien.

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789043036320
Boek cover Persoonlijke verzorging, wonen en huishuiden voor het mbo, met Datzaljeleren.nl van Rosalie Beekman (Paperback)
Met behulp van dit boek leer je alles wat nodig is om een zorgvrager op een goede manier te ondersteunen en te begeleiden, waarbij zijn zelfredzaamheid voorop blijft staan. Dat wat de zorgvrager nog zelf kan doen, doet hij zelf. Jij ondersteunt hem bij de taken die hij niet meer (alleen) kan doen. Dit boek geeft je daarvoor handige stappenplannen. Met behulp van foto's en illustraties leer je bijvoorbeeld hoe je een zorgvrager wast en scheert, maar ook hoe je een bed moet opmaken of de zorgvrager kunt ondersteunen bij het opstaan. Allereerst behandelt Persoonlijke verzorging, wonen en...
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789083139357
Boek cover Persoonlijke verzorging, wonen en huishouden van Rosalie Beekman (Paperback)
voor het mbo
Met behulp van dit boek leer je alles wat nodig is om een zorgvrager op een goede manier te ondersteunen en te begeleiden, waarbij zelfredzaamheid voorop blijft staan. Dat wat de zorgvrager nog zelf kan doen, doet hij of zij zelf. Jij ondersteunt hem of haar bij de taken die de zorgvrager niet meer (alleen) kan doen. Dit boek geeft je handige stappenplannen om hierbij te gebruiken. Met behulp van foto’s en illustraties leer je bijvoorbeeld hoe je een zorgvrager wast en scheert, maar ook hoe je een bed moet opmaken en hoe je zorgvragers kan ondersteunen bij het opstaan. Allereerst...
›› meer info en gelijkaardige boeken