Alle boeken van schrijver Miriam van Kreij (1-10)

Bekijk hier alle boeken van Miriam van Kreij. De boekenlijst is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte boeken van de voorbije maand staan bovenaan.

Er worden per pagina 10 boeken getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende 10 boeken van Miriam van Kreij te zien.

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789401446587
5 op 5 sterren
Boek cover Begeleiding van vrouwen met een miskraam van Miriam van Kreij (Paperback)
Hoe je vrouwen helpt met hun verlies te leven
Als een vrouw haar prille zwangerschap verliest, weet ze vaak niet hoe ze die ervaring goed kan verwerken. Dan heeft de verloskundige of echoscopist een belangrijke rol. Maar hoe begeleid je als hulpverlener de vrouwen met een miskraam of abortus ook goed op psychologisch emotioneel gebied? Dit waardevolle boek kan je daarbij helpen, het staat vol met praktische tips, praktijkvoorbeelden, ervaringsverhalen, stappenplannen en checklists.
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789401454209
4.5 op 5 sterren
Boek cover Als je je kindje verliest in de zwangerschap van Miriam van Kreij (Paperback)
Persoonlijk boek om in te vullen en te bewaren
Dit unieke boek is voor jou als je een kindje bent verloren in de zwangerschap. Hoe pril ook, hoelang geleden ook. Misschien ging het bij jou over een miskraam, een buitenbaarmoederlijke zwangerschap of een abortus. Je kunt je afvragen: hoe kan ik weer verdergaan na zo'n verlies? De impact van verlies kan namelijk groot zijn en wordt vaak onderschat. Daarom is dit mooi vormgegeven (ver)werkboek er, vol met prachtige gedichten, uitnodigende vragen en toegankelijke suggesties. Je kunt het alleen of samen met je partner invullen. Zo maak je er een dierbaar en persoonlijk bewaarboek van. Op...
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789401480703
5 op 5 sterren
Boek cover Begeleiding na een afgebroken zwangerschap of abortus van Miriam van Kreij (Paperback)
Met ervaringsverhalen, tips en checklists
Waar help je vrouwen en partners echt mee? Wat kun je doen, ook als de abortus langer geleden was? Hoe kun je als professional omgaan met dit gevoelige onderwerp? In Nederland zijn elk jaar 30.000 abortussen. In België 18.000. Een abortus kan veel impact hebben op de vrouw, haar relatie, haar werk, haar gezin, haar gezondheid. Ook jaren later nog. Door het grote taboe rond abortus is er veel verborgen verdriet. Als professional is het belangrijk om aandacht te hebben voor abortus en de impact die een afbreking ook later nog kan hebben. Dit boek biedt vele ervaringsverhalen,...
›› meer info en gelijkaardige boeken