Alle boeken van schrijver G.Hardin Gookin (1-10)

Bekijk hier alle boeken van G.Hardin Gookin. De boekenlijst is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte boeken van de voorbije maand staan bovenaan.

Er worden per pagina 10 boeken getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende 10 boeken van G.Hardin Gookin te zien.

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789043007276
4.2 op 5 sterren
Boek cover Voor Dummies - Ouderschap voor Dummies van G.Hardin Gookin (Paperback)
Word een betere ouder, of je kind nu een baby is, bijna een tiener of er ergens tussenin zit. Ouderschap is een lastige, maar dankbare klus waarvoor geen kant-en-klare handleiding bestaat. In dit boek vind je onmisbare informatie over de basisvaardigheden die je als ouder nodig hebt om met alledaagse problemen om te gaan; van leren gehoorzamen en zindelijkheidstraining tot voedselallergieën, het zoeken van een goede crèche en het zelfvertrouwen van je kind ontwikkelen. Sandra Hardin Gookin is als opvoedingsdeskundige verbonden aan Parents Magazine en Working Mother Magazine. Dan Gookin...
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Pocket | 9789043014588
4.2 op 5 sterren
Boek cover Ouderschap Voor Dummies van G.Hardin Gookin (Onbekend)
Veel ouders zitten met veel vragen over de opvoeding van hun kinderen. Dat blijkt wel uit het feit dat een site als Ouders Online maandelijks meer dan 300.000 bezoekers trekt die zo’n 30.000 berichten op het forum plaatsen. Ook zie je bij steeds meer kruisverenigingen opvoedcursussen voor diverse doelgroepen. Ouderschap voor Dummies leert je om te gaan met alle dagelijkse vraagstukken: van het vinden van goede kinderopvang tot voedselallergieën en van zindelijkheidsproblemen tot het mee geven van zelfvertrouwen.
›› meer info en gelijkaardige boeken