Alle boeken van schrijver Penelope Sky (1-10)

Bekijk hier alle boeken van Penelope Sky. De boekenlijst is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte boeken van de voorbije maand staan bovenaan.

Er worden per pagina 10 boeken getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende 10 boeken van Penelope Sky te zien.

Nederlands | E-book | 9781386271482
4.2 op 5 sterren
Boek cover Knopen 1 - Knopen en Kant van Penelope Sky (Onbekend)
Knopen, #1
*Ik heb een schuld bij hem. Een grote. Een die niet met geld of gunsten terugbetaald kan worden. Hij wil slechts één ding. Mij. Voor iedere actie krijg ik een beloning. Een knoop. Pas als ik zijn vaas met driehonderdvijfenzestig knopen heb gevuld, laat hij me gaan. Dan laat hij me vrij. Maar iedere knoop moet ik verdienen. Door me aan de meest duistere, wrede, en mooiste man die ik ooit gezien heb te onderwerpen. * WAARSCHUWING * Dit boek bevat scènes met misbruik en geweld die door sommige mensen als schokkend kunnen worden ervaren.*
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | E-book | 9781386600749
4.5 op 5 sterren
Boek cover Knopen 2 - Knopen en Haat van Penelope Sky (Onbekend)
Knopen, #2
Iedere dag werk ik voor mijn knopen. Maar ik geef ze ook weer terug. Hoe meer ik voor Crow val, hoe meer ik van hem wil. Etentjes, dates en wandelingen over het strand. Alles heeft echter een prijs. De knopen die ik verdien, ben ik net zo snel weer kwijt. Blijven we zo doorgaan? Of zal een van ons als eerste geen knopen meer overhouden?
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | E-book | 9781386825760
4.4 op 5 sterren
Boek cover Scotch 1 - De Koning van de Scotch van Penelope Sky (Onbekend)
Scotch, #1
Joseph Ingram maakte de fout van mij te stelen — vier miljoen dollar. Hij nam mijn informatie aan zonder ervoor te betalen. En dacht dat hij ermee weg kon komen. Dan heeft hij het mis. Nu zal ik iets van hem nemen — iets dat onvervangbaar is. Zijn zus. Onderpand. Maar zelfs als Joseph het geldbedrag verdubbelt dat hij me schuldig is, geef ik haar niet op. Nee. Ik heb een naam hoog te houden. Dus ik hou haar. En ik geef haar niet op.
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | E-book | 9781386894124
4.6 op 5 sterren
Boek cover Scotch 2 - De Koningin van de Scotch van Penelope Sky (Onbekend)
Scotch, #2
Ik wist niet zeker waarom ik had besloten om London niet aan Bones te verkopen, maar iets deed me dat besluiten. Nu is London officieel van mij. Ze is brutaal, pittig en ze foetert me nog steeds uit wanneer ik haar onder de duim heb. Dat bevalt me. Ik heb nu een zakelijke overeenkomst met de gebroeders Barsetti gesloten, Josephine smacht nog steeds naar me en wraak nemen is mijn enige drijfveer. Ik weet niet zeker wat ik met London aan moet nu ik haar niet ga vermoorden. Maar ik zal zeker niet verliefd op haar worden.
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | E-book | 9781386370352
4.7 op 5 sterren
Boek cover Knopen 3 - Knopen en Pijn van Penelope Sky (Onbekend)
Knopen, #3
De NEW YORK TIMES-bestseller! Toen ik een uitweg had, greep ik mijn kans. Nu ben ik in New York en probeer ik mijn leven weer op de rit te krijgen. Ondanks de zender in mijn enkel is Crow me niet gevolgd. Hij heeft me niet eens gebeld. Ik had mijn hart voor hem opengesteld en was kil door hem afgewezen. Misschien is hij me vergeten. Die middag liep ik mijn appartement in en zag ik de knopen op het aanrecht liggen. Ze waren niet van mij. Ik kan er maar één verklaring voor bedenken. Misschien is Crow me toch niet vergeten.
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | E-book | 9781386652557
4.6 op 5 sterren
Boek cover Scotch 3 - Het Koningshuis van de Scotch van Penelope Sky (Onbekend)
Scotch, #3
London is veel nuttiger dan ik had verwacht. Als een professional geeft ze me alles wat ik nodig heb. Met haar aan mijn zijde, heb ik het gevoel dat ik alles kan. Mijn behoefte aan wraak is verminderd. Ik beheers mijn woede nu. Maar haar broer is nog steeds een probleem. Ze wil dat ik hem vrijlaat. Ik weet niet zeker of ik dat kan.
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | E-book | 9781386564348
4.6 op 5 sterren
Boek cover Knopen 4 - Knopen en Spijt van Penelope Sky (Onbekend)
Knopen, #4
Tristan is een van mijn grootste klanten. Hij betaalt zijn rekeningen op tijd en houdt zich altijd aan zijn woord. Maar nu komt hij geld tekort. Hij heeft zijn levering zo snel mogelijk nodig, dus biedt hij me een onderpand aan. Hij leent me zijn slaaf Adelina. Nu Pearl en ik zo hecht zijn, kan ik deze ruil niet accepteren. Het is fout. Onmenselijk. Maar ze wil me. Ik zie het. En ik wil haar zonder twijfel. **Knopen en Spijt wordt verteld vanuit Cane's perspectief, maar Crow en Pearl hebben hun eigen hoofdstukken voor de ontwikkeling van het verhaal.**
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | E-book | 9781386054542
4.8 op 5 sterren
Boek cover Knopen 5 - Knopen en Schuld van Penelope Sky (Onbekend)
Knopen, #5
Ik moet haar teruggeven aan Tristan, dat was de afspraak. Maar nu vrees ik de dag waarop het zover zal zijn. Zal ik het echt kunnen doen? Ik zou niet om deze vrouw moeten geven. Om niemand niet, eigenlijk. Maar ik geef om Bellissima.
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | E-book | 9781540104120
4.7 op 5 sterren
Boek cover Knopen 6 - Knopen en Eer van Penelope Sky (Onbekend)
Knopen, #6
Ik ben een bloedvete begonnen. Ik heb een angstaanjagende vijand gemaakt. Voor een vrouw. Het was een stomme beslissing, maar ik heb er geen spijt van. Want Bellissima is eindelijk van mij.
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | E-book | 9781386368571
4.5 op 5 sterren
Boek cover Lingerie 1 - Muze in lingerie van Penelope Sky (Onbekend)
Lingerie, #1
Mijn broer kwam in conflict met een misdadiger en verloor alles wat hij had, inclusief zijn leven. En nu moet ik zijn schuld afbetalen. Ik heb nog maar twintig dollar op zak en bezit verder alleen nog maar de kleren die ik draag. De bank nam het huis in beslag en mijn laatste levende familielid werd vermoord. Knokkels dreigde me te martelen als ik weg zou rennen. Hij telt de dagen af totdat hij me zal kunnen opeisen ... waardoor ik nu geniet van mijn laatste dagen in vrijheid. Maar ik blijf niet wachten tot hij me te pakken neemt. Ik ren zo snel en zo ver mogelijk weg. Naar Milaan. ...
›› meer info en gelijkaardige boeken