Alle boeken van schrijver Peter Ingelse (1-10)

Bekijk hier alle boeken van Peter Ingelse. De boekenlijst is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte boeken van de voorbije maand staan bovenaan.

Er worden per pagina 10 boeken getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende 10 boeken van Peter Ingelse te zien.

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789013137880
Boek cover ZIFO-reeks 20 -   Waardering van aandelen na Unit4 van Peter Ingelse (Paperback)
Op 7 juli 2015 is de Ondernemingskamer omgegaan: in uitkoopprocedures die volgen op een openbaar bod wordt - mits ten minste 95% van het geplaatste kapitaal is verworven - bij het bepalen van de peildatum voor de waardering van aandelen het uitgangspunt dat deze gelijk is aan de datum van het eindarrest verlaten en aansluiting gezocht bij de datum van de betaalbaarstelling onder het bod. Hieraan is een ZIFO debatmiddag gewijd. Deze vond plaats op 26 november 2015. In deze bundel zijn de bijdragen van de sprekers van die middag opgenomen. Zij geven een goed overzicht van de verschillende...
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789493199613
3 op 5 sterren
Boek cover Ars Aequi Cahiers - Privaatrecht  -   Zakelijke mediation – wat, hoe en wanneer? van Nelleke van Thiel-Wortmann (Paperback)
Procederen, schikken, doorprocederen of (eerst) mediation? Wat is de beste volgende stap? Conflictprofessionals zoals advocaten, rechters en bedrijfsjuristen kennen het procesrecht doorgaans goed. Mediation is soms wat minder bekend, terwijl voor zorgvuldige advisering/besluitvorming enige kennis over het wat-hoe-en-wanneer van mediation van belang is. Dit Cahier beoogt daarin in kort bestek inzicht te verschaffen. Het is bedoeld voor rechtspractici en andere conflict-professionals èn voor juridische masterstudenten. De auteurs concentreren zich op zakelijke mediation, ruwweg mediation bij...
›› meer info en gelijkaardige boeken