Alle boeken van schrijver Stijn de Paepe (1-10)

Bekijk hier alle boeken van Stijn de Paepe. De boekenlijst is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte boeken van de voorbije maand staan bovenaan.

Er worden per pagina 10 boeken getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende 10 boeken van Stijn de Paepe te zien.

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789401455244
5 op 5 sterren
Boek cover Belgische ballades van Stijn de Paepe (Paperback)
Het land op de korrel
Onze eigen excellenties strooien gul met evidenties, met clichés en open deuren en men zet het op een zeuren in schabouwelijke zinnen die besluiten noch beginnen in een taaltje dat doorspekt is met patois, of dialect is. Nee er zijn geen oratoren in ons parlement te horen. Geen volleerde vlotte sprekers of begeesterende prekers. Het plichtmatig formuleren kruipt in onze kouwe kleren. Geen parlé die ons begeestert. 't Woord wordt achteloos mismeesterd. Als nationale hofnar van dienst fileert Stijn De Paepe 's vaderlands politieke zeden. Bewindslieden van alle kleuren en...
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789401469005
4.8 op 5 sterren
Boek cover Het lijkt wel een feestje van Stijn de Paepe (Hardcover)
en 149 andere versjes voor kinderen
DEUGNIET Meestal ben ik braaf en lief, zeg ik 'dag' en 'alsjeblief', hou ik me een beetje in, hoef ik niet mijn eigen zin, speel ik samen met mijn zus, geef ik tantes braaf een kus, zeur ik niet om snoep of friet, maar vandaag eens lekker niet!
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789401485791
4.8 op 5 sterren
Boek cover Vers gezocht van Stijn de Paepe (Hardcover)
Voor zowat elk speciaal moment, het vers waar je op zoek naar bent
Een vriend of vriendin gaat trouwen, krijgt een kind, is jarig, vindt werk, studeert af... en je wilt hem of haar gelukwensen. Je wilt iemand troosten bij het verlies van een dierbare, na slecht nieuws, bij liefdes- of ander verdriet. Je zou iemand je spijt willen betuigen, dank willen zeggen of gewoonweg laten weten hoe gek je op hem of haar bent en je bent op zoek naar een geschikt vers: dan is dit de bundel om bij gelegenheid door te bladeren en het perfecte vers te vinden. Omdat je naar woorden zoekt, naar de juiste. Stijn De Paepe keurde het omslag van deze nieuwe editie goed en was...
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789401487856
Boek cover De mooiste dagverzen van Stijn de Paepe (Hardcover)
Stijn De Paepe, 'de mensendichter die al lachend de waarheid zei', schreef tussen 2016 en 2021 circa 1425 dagverzen voor de krant De Morgen, samen met nog een hele reeks twittergedichten. Daarin nam hij de actualiteit op sublieme wijze op de korrel: hij maakte als het ware cartoons met verzen en kwatrijnen. Veel van die dagverzen hebben de tijd doorstaan en raken nog steeds een universele snaar bij heel veel mensen. Reden genoeg om een selectie van gedichten te bundelen in een boek. Deze selectie werd verzorgd door zijn boezemvriend Saïd Bataray.
›› meer info en gelijkaardige boeken