Alle boeken van schrijver Pjotr Iljitsj Tsjaikovski (11-20)

Bekijk hier alle boeken van Pjotr Iljitsj Tsjaikovski. De boekenlijst is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte boeken van de voorbije maand staan bovenaan.

Er worden per pagina 10 boeken getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende 10 boeken van Pjotr Iljitsj Tsjaikovski te zien. Bekijk hier de eerste 10 boeken van Pjotr Iljitsj Tsjaikovski.

Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789025738983
5 op 5 sterren
Boek cover De notenkraker + CD van Pjotr Iljitsj Tsjaikovski (Hardcover)
verteld door Jenny Arean
Onze serie klassieke-muziekboekjes-met-cd, die de grootste namen uit de kinderboeken- en muziekwereld samenbrengt, wordt alom geroemd vanwege de mooie muziekopnamen, de schitterende illustraties en de verzorgde uitgave. In de afgelopen jaren bleek er veel vraag te zijn naar een grotere versie op prentenboekformaat, waardoor de prachtige illustraties nog meer tot hun recht zouden komen en de verhalen achter de muziek voor kinderen nog aansprekender zouden worden. Met trots kondigen wij nu o.a. De Notenkraker in een geheel herziene vormgeving en op groot formaat aan. De Notenkraker, met de...
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789025740092 | Speelduur: 51:09
4.5 op 5 sterren
Boek cover Het Zwanenmeer + Cd van Charlotte Gastout (Hardcover)
Verteld Door Carice Van Houten
De tekst is geschreven door Marjet Huiberts, de vaste liedtekstschrijver van Frank Groothof, en het verhaal werd geïllustreerd door Jeska Verstegen, die als geen ander de sprookjesachtige sfeer van dit ballet weet weer te geven. De balletmuziek van Tsjaikovski wordt uitgevoerd door het Orchestre Symphonique de Montréal onder leiding van Charles Dutoit, en het verhaal van Het Zwanenmeer wordt op de cd verteld door de bekende actrice Carice van Houten, die onder meer schitterde in Minoes. Uit de pers: 'De combinatie van de originele prentenboeken met de cd's maken het tot een...
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789020994308
Boek cover Prins Tsjaiko + Cd van Dimitri Leue (Hardcover)
Een Verliefdheidsverhaal
Een luisterboek verteld door Dimitri Leue met muziek van Tsjaikovski In samenwerking met deFilharmonie Vormgeving van Tom Hautekiet Prins Tsjaiko is bijna twintig en dat is in zijn familie de leeftijd om te trouwen. Hoog tijd dus dat de prins verliefd wordt. Maar op wie? Van alle vrouwen die Tsjaiko ontmoet, is er geen enkele die zijn hart sneller doet slaan. Tot hij plots een stralende verschijning ziet. De prins is smoorverliefd... op een zwaan.
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 4 | Paperback | 9789025750602
Boek cover Tsjaikovski Het Zwanenmeer van Marjet Huiberts (Paperback)
Inmiddels zijn er zes delen uit onze serie klassieke-muziekboekjes-met-cd in groot formaat verschenen. Het Zwanenmeer van Tsjaikovski mag zeker niet ontbreken in de rij, gezien de goede verkoop van de afgelopen jaren. De nieuwe illustraties van Noëlle Smit (Prentenboek van het Jaar 2011) komen prachtig tot hun recht in het grote prentenboek en vullen het vlot vertelde verhaal van Marjet Huiberts (Zilveren Griffel 2010) naadloos aan. Op de cd wordt het verhaal verteld door Nederlands enige echte filmster: Carice van Houten.
›› meer info en gelijkaardige boeken