Alle boeken van schrijver Merel Wildschut (1-10)

Bekijk hier alle boeken van Merel Wildschut. De boekenlijst is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte boeken van de voorbije maand staan bovenaan.

Er worden per pagina 10 boeken getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende 10 boeken van Merel Wildschut te zien.

4.5 op 5 sterren
Boek cover De groene meisjes van Merel Wildschut
lekker en duurzaam eten, reizen, wonen en leven
Een groen leven moeilijk en saai? Absoluut niet. Aandacht voor mens, dier en milieu is niet langer alleen voor hippies. Go green! De Groene Meisjes geloven dat een groen leven vooral leuk moet zijn. Daarom besloten ze dit heerlijke vegan-handboek te schrijven, vol verhalen, tips en recepten voor een bewust leven zonder dierlijke producten. Leer hoe je makkelijk groene keuzes kunt maken, zonder in te hoeven leveren op plezier of comfort en maak de heerlijkste vegan recepten in een handomdraai. Alle tips over duurzaam wonen, reizen en leven zijn perfect haalbaar - ongeacht je leeftijd of de...
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789492521217
Boek cover On The Rocks x Groene Meisjes  -   Dotted Rock van Merel Wildschut (Paperback)
Rockbook
- 'Dotted' pagina's voor planningen en overzichten. Ideaal als bullet journal. - 88 pagina's - 21x14,9cm
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789021421223
5 op 5 sterren
Boek cover Kiki & Jax  -   Opgeruimd staat netjes! van Marie Kondo (Hardcover)
Kiki en Jax zijn beste vrienden die heel verschillend zijn. Kiki is een verzamelaar en Jax houdt van opruimen. Maar er is één ding waar ze het altijd over eens zijn: hoeveel plezier ze samen hebben. Helaas dreigt Kiki’s verzamelwoede ervoor te zorgen dat er geen plaats meer in haar leven is voor vriend Jax… vinden ze een oplossing?
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789046827956
4.7 op 5 sterren
Boek cover De Groene Meisjes: vegan voor iedereen van Merel Wildschut (Hardcover)
snel-duurzaam-budgetvriendelijk
Dat vegan koken heel lekker en gezond en bovendien makkelijk én betaalbaar kan zijn, bewijst Merel Wildschut al zo'n tien jaar op het succesvolle blog De Groene Meisjes. Ongeveer 200.000 bezoekers per maand vinden hun weg naar haar verhalen en tips voor een bewuste leefstijl en vooral naar haar vegan recepten. Plantaardig, diervriendelijk eten dat binnen korte tijd op tafel staat, niet duur is en waarvoor de voedzame ingrediënten goed verkrijgbaar zijn. En natuurlijk zijn deze homemade vegan gerechten ook nog eens allemaal bijzonder smakelijk! Naast zo'n vijftig nieuwe recepten vind je...
›› meer info en gelijkaardige boeken