Alle boeken van schrijver Jacob & Haver (1-10)

Bekijk hier alle boeken van Jacob & Haver. De boekenlijst is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte boeken van de voorbije maand staan bovenaan.

Er worden per pagina 10 boeken getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende 10 boeken van Jacob & Haver te zien.

Nederlands | 1e druk | Paperback | 9789045317144
4 op 5 sterren
Boek cover Je had maar een taak! van Jacob & Haver (Paperback)
Waar gehakt wordt, vallen spaanders. Oftewel: waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Dat is niet erg, fouten maken we allemaal. Er worden echter ook fouten gemaakt waarbij je je eigenlijk afvraagt hoe dat ooit fout had kunnen gaan. 'Je had maar één taak' is een begrip op de social media en verzamelt online de leukste, maar vooral pijnlijkste situaties, waarbij één simpele taak al te veel van het goede bleek. De community kreeg binnen zes maanden meer dan 50.000 fans en is al vele malen in de media uitgelicht, onder meer bij Carlo en Irene in hun programma Life 4 You. Dagelijks worden...
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | 1e druk | Paperback | 9789085164173
4.6 op 5 sterren
Boek cover Make that the cat wise 2 van Jacob & Haver (Paperback)
Na het onverbiddelijke succes van het eerste bundeltje grappen met steenkoolengels komen Jacob & Haver met een nog grappiger vervolgdeel. Voor de bijna 400.000 volgers van de FB-pagina is deel 2 natuurlijk het ideale cadeau - maar niet alleen voor hen. Iedereen die kan genieten van steenkoolengels koopt of krijgt dit grappige boek.
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | 1e druk | Paperback | 9789085164289
5 op 5 sterren
Boek cover Ik vroeg je maar één ding! van Jacob & Haver (Paperback)
Humor ligt op straat - als je maar oplet. En dat doen Jacob & Haver als geen ander. Als er ergens iets mis gaat door kleine menselijke sufheid dan melden zij het op hun Facebookpagina, en hun 150.000 volgers doen lekker mee. Van grappig tot onbedaarlijk geestig - 'Ik vroeg je maar één ding!' vindt echt iederéén leuk. 'Ik vroeg je maar één ding' is van de auteurs Jacob & Haver, tevens verantwoordelijk voor de succesvolle pagina's (en boeken) 'Make That The Cat Wise', 'Je had maar één taak' en 'Taalenten'.
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | 1e druk | Paperback | 9789085164203
4.5 op 5 sterren
Boek cover Ik reken het goed van Jacob & Haver (Paperback)
De meest aandoenlijke situaties, die wel goed gerekend moeten worden. De Facebook-pagina 'Ik reken het goed' werd in no-time een daverend succes. Dagelijks worden foto's gedeeld die eigenlijk hartstikke fout zijn, maar door de aandoenlijke manier waarop ze gepresenteerd of uitgesproken worden, toch goed gerekend kunnen worden. Dit boek bevat een verzameling daarvan. Van leuke kinderlogica, tot geweldige foto's en verhalen van leerkrachten, van heerlijke verhaaltjes en versprekingen van kinderen tot prachtige bloopers die we toch lekker goed rekenen, van woord- en taalgrapjes tot typische 'Ik...
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | 1e druk | Paperback | 9789085165057
4.7 op 5 sterren
Boek cover What & How Dunglish van Jacob & Haver (Paperback)
de taalgids steenkolenengels voor onderweg
Met hun bekende aan steenkolenengels gewijde Facebookpagina en boeken 'Make That the Cat Wise' hebben de grappenmakers Jacob&Haver een groot en trouw publiek verworven. Voor hun reizende volgers maakten ze een taalgidsje Dunglish, waarmee je je onder alle omstandigheden kunt redden in het steenkolenengels dat wij als Nederlanders zo graag en goed spreken. De beroemde serie Wat & Hoe kent natuurlijk iedereen, deze 'What & How Dunglish' is daar een komische variant op. Jacob & Haver over de grens - je blijft lachen!
›› meer info en gelijkaardige boeken