Alle boeken van schrijver Elise De Rijck (11-20)

Bekijk hier alle boeken van Elise De Rijck. De boekenlijst is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte boeken van de voorbije maand staan bovenaan.

Er worden per pagina 10 boeken getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende 10 boeken van Elise De Rijck te zien. Bekijk hier de eerste 10 boeken van Elise De Rijck.

Nederlands | 1e druk | Paperback | 9789401437073
4.4 op 5 sterren
Boek cover Het RAK boek van Elise de Rijck (Paperback)
random acts of kindness, 333 manieren om de wereld te verbeteren
Een cool teken-, knip- en plakboek met leuke opdrachten Dit is het liefste boek ter wereld. Het RAK Boek daagt jou uit om goede daden te verrichten. Het maakt van jou een wereldverbeteraar, happymaker en RAKtivist. Het is niet zomaar een boek om naar te kijken, want in dit boek mag je tekenen, knippen, scheuren en kleuren zodat je de RAKs kan uitvoeren en een lach op iemands gezicht kan toveren. BOOM BOOM POW... MAGIC! Een 'Random Act of Kindness' is een onbaatzuchtige daad. Je doet iets voor een ander zonder er zelf voordeel uit te halen. Gewoon, omdat het leuk is. Kom achter je...
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | 1e druk | Paperback | 9789401446785
2 op 5 sterren
Boek cover My teacher thinks Im studying van Elise de Rijck (Paperback)
boordevol ideeën om het schooljaar te overleven
Dit boek is er voor alle studenten die zich vervelen in de klas, voor iedereen die stiekem op zijn gsm zit tijdens de lesuren, voor alle niet-zo-oplettende leerlingen die doelloos naar het bord zitten te staren.Oefen je potloodslijpvaardigheden, dagdroom over plaatsen waar je liever zou zijn, geef je vervelendste leerkracht een dronken tattoo en speel samen met je klasgenoten stiekem bingo. Dit en nog veel meer andere ideeën die ervoor zorgen dat jij heel aandachtig bezig lijkt in de klas!- Boordevol manieren om het schooljaar te overleven.- Met lege notitiepagina's waar je vliegensvlug...
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | 1e druk | Paperback | 9789401446778
4 op 5 sterren
Boek cover My boss thinks Im working van Elise de Rijck (Paperback)
boordevol manieren om je werkweek te overleven
Dit boek is er voor iedereen die zich wel eens verveelt op het werk, voor iedereen die stiekem kattenvideo's bekijkt tijdens de kantooruren en voor alle niet-zo-productieve medewerkers die wakker proberen te blijven tijdens saaie vergaderingen.Dagdroom over plaatsen waar je stiekem liever zou zijn, stalk je collega's op Facebook, noteer in dit boek wat je eigenlijk écht op die e-mail van je veeleisende baas wilt antwoorden of verzin samen met je collega's bijnamen voor elkaar. Dit en nog veel andere ideeën die ervoor zorgen dat jij heel druk bezig lijkt op het werk!- Boordevol manieren om...
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | 1e druk | Losbladig | 9789401446808
5 op 5 sterren
Boek cover Emergency cards van Elise de Rijck (Onbekend)
28 postkaarten om op te sturen bij noodgevallen
In dit boekje verzamelde Elise 28 postkaarten en quotes voor elke gelegenheid: verjaardagen, Moederdag, Valentijn, zomaar... naast de leuke kaarten vind je ook inspirerende, grappige en motiverende quotes.Gebruik ze om te versturen, om in te lijsten of als bladwijzer, voor jezelf of iemand anders!
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | 1e druk | Paperback | 9789401459310
Boek cover Bucketlist - De bucketlistkalender voor koppels 2020 van Elise de Rijck (Paperback)
366 dingen die je samen moet gedaan hebben in 2020
Na het enorme succes van De Bucketlist Kalender verzamelt Elise nu 366 nieuwe uitdagingen die je samen met je geliefde moet gedaan hebben in 2020. Met leuke en romantische quotes om bij te houden, in te kaderen of op te hangen.
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | 1e druk | Paperback | 9789401462112
Boek cover Het Bucketlist boek voor een groene wereld van Elise de Rijck (Paperback)
150 dingen die je zelf kunt doen om de wereld te redden
Als iedereen voor zijn eigen deur veegt, is de straat schoon; ken je dat principe? De wereld zou een betere plek zijn, indien iedereen deze 150 milieuvriendelijke tips hanteert. Gebruik een bamboe tandenborstel of poets je tanden helemaal niet. Koop een herbruikbare drinkfles, koop lokaal of gebruik natuurlijke schoonmaakmiddelen... het zijn maar enkele voorbeelden van de 150 simpele dingen je kunt doen om te helpen. Dankzij de verdeling in handige thema's kun jij je leven op ieder vlak een beetje ecologischer maken.
›› meer info en gelijkaardige boeken