Alle boeken van schrijver Nicolette Knobbe (1-10)

Bekijk hier alle boeken van Nicolette Knobbe. De boekenlijst is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte boeken van de voorbije maand staan bovenaan.

Er worden per pagina 10 boeken getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende 10 boeken van Nicolette Knobbe te zien.

Nederlands | Druk: 1 | E-book | 9789049953072
4.5 op 5 sterren
Boek cover Wintercrime van Isa Maron (Onbekend)
Een vrouw wordt vastgebonden wakker in een pikdonkere kelder; hoe komt ze hier levend uit? Een jonge man doet er alles aan om zijn grootste fout geheim te houden, maar de waarheid blijft hem achtervolgen... Een bekende kookboekenschrijfster wil van haar ex-man af en besluit haar kookvaardigheden op een wel heel originele wijze in te zetten. Wintercrime bevat veertien meeslepende, spannende verhalen van onder andere Judith Visser, Tineke Beishuizen, Xenia Kasper, Carla de Jong, en Corine Hartman. Stuk voor stuk topauteurs met een unieke schrijfstijl.
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789090309279
4.5 op 5 sterren
Boek cover 100 mooiste camperplaatsen in Nederland van Nicolette Knobbe (Paperback)
100x inspiratie voor campervakanties in eigen land
100x inspiratie voor mooie camperplaatsen in Nederland Dit is HET boek om ideeën op te doen voor fijne (weekend-)vakanties met de camper in Nederland! De 100 mooiste camperplaatsen zijn verdeeld in 10 categorieën: 100 leuke ideeën voor camperplaatsen - Aan zee - Bij een leuke stad - Bij het bos - Gratis camperplaatsen - Leuk voor kinderen - Rond de wadden - Dichtbij leuke marktjes - Aan de rivier - Op het platteland - Per provincie Per categorie zijn de 10 mooiste camperplaatsen in Nederland uitgezocht. Per camperplaats vindt u een beschrijving van het type camperplaats, de...
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789090323084
5 op 5 sterren
Boek cover 50 camperplaatsen en fietsroutes in Nederland van Nynke Broekhuis (Paperback)
50 fietsroutes door heel Nederland, gecombineerd met 50 mooie camperplaatsen. Dus zo vanaf de camper de fietsroute op!
Voor camperaars die er van houden om er met camper én fiets op uit te trekken! In dit boek komen 50 mooie camperplaatsen in heel Nederland aan bod met een nabijgelegen fraaie fietsroute. Per camperplaats vind je een beschrijving en mooie foto’s, zodat je een goed beeld krijgt van de sfeer, de plekken en het uitzicht. Verder tref je per camperplaats de benodigde informatie aan over de voorzieningen, openingstijden en de prijs. De uitgebreid beschreven fietsroute ligt altijd dicht bij de camperplaats, zodat je de route makkelijk vanaf je camperplek op kunt pakken. Hiervoor zijn de...
›› meer info en gelijkaardige boeken