Alle boeken van schrijver Susannah Blake (1-10)

Bekijk hier alle boeken van Susannah Blake. De boekenlijst is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte boeken van de voorbije maand staan bovenaan.

Er worden per pagina 10 boeken getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende 10 boeken van Susannah Blake te zien.

Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789059200654
Boek cover Sappen, shakes en cocktails van Susannah Blake (Hardcover)
gezond en lekker
Van weldadig en heilzaam tot decadent en gewaagd, dit boek bevat een aanlokkelijke verzameling romige shakes, gezonde vruchten- en groentesappen, ijskoude drankjes en alcoholische mixen. Probeer eens een aardbei-banaan-kokossmoothie, een zuiverend glas venkelsap, een verfrissende aardbeiendaiquiri of een fruitige perzik-mango-margarita. In dit boek leert u overheerlijke drankjes mengen, welk apparaat geschikt is en welke ingrediënten u kunt combineren voor het beste resultaat.
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789059202047
Boek cover Omeletten, FrittataS & Souffles van Susannah Blake (Hardcover)
makkelijke & inspirerende recepten met eieren
* Ontdek hoe simpel het is om perfecte, verrukkelijke omeletten, frittata's en soufflés te maken. * Probeer de vele variaties, van de eenvoudigste Spaanse tortilla's, klassieke omeletten, gevulde omeletpakjes en opgerolde schuimomeletten tot warme, koude en bevroren soufflés. * Gemakkelijk te volgen instructies met foto's leiden tot een perfect resultaat. * Geniet van een heerlijke Frittata met prei, rode paprika en spinazie, een luchtige Geitenkaassoufflé, een zoete, met vruchten gevulde Schuimomelet of een verfrissende Koude citroensoufflé met amandelen.
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789059202078
Boek cover Gerechten Aan Pennen, Prikkers En Spiesen van Susannah Blake (Hardcover)
leuk om te bereiden, heerlijk om te eten
Bakken, braden en grillen aan spiesen, vleespennen en prikkers is erg leuk om te doen. Heerlijke spiesen voor elke gelegenheid, van smakelijke hapjes bij de borrel tot hartige saté op de barbecue en zoetigheden aan een stokje ter afsluiting van een maaltijd. Susannah Blake geeft tips met betrekking tot deze gezellige en gevarieerde manier van koken en zij geeft tevens ideeën om eenvoudige maar heerlijke marinades te maken. Dankzij de eenvoudig te volgen technieken en prachtige kleurenfoto's is dit een ideaal boek voor iedereen die een maaltijd op tafel wil zetten die leuk is om te maken en...
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789026929625
4 op 5 sterren
Boek cover Op Toast van Susannah Blake (Hardcover)
We zijn allemaal dol op toast - het is het makkelijkste, heerlijkste en meest troostrijke eten ter wereld. In dit boek geeft Susannah Blake talloze heerlijke serveertips voor toast - perfect voor ontbijt, brunch, een lichte lunch of etentje op de late avond.
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789023012016
4 op 5 sterren
Boek cover High tea van Susannah Blake (Hardcover)
A cup of tea! En met niet alleen een koekje erbij... Hoe een kopje thee kan uitgroeien tot een echte high tea De perfecte high tea begint met iets hartigs (kleine sandwiches, toastjes en hartige taartjes), gevolgd door zoet (scones, briochebroodjes en praline-koffie-eclairs). In dit boek vindt men uitgebreide informatie over wat een traditionele high tea nu eigenlijk inhoudt, en bovendien veel recepten, maar ook aandacht voor de presentatie. En dan natuurlijk aanwijzingen voor het zetten van een perfecte kop thee. Voor een bijzondere gelegenheid mag er zelfs een glas champagne bij!
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789059207080
4.5 op 5 sterren
Boek cover 500 soepen van Susannah Blake (Hardcover)
heerlijke recepten voor gezonde en voedzame soepen
Dit soepenboek bevat 500 recepten die u het water in de mond doen lopen en alle duidelijk beschreven en gemakkelijk te maken zijn. Op elke pagina zijn suggesties en tips opgenomen voor alle soorten soep, bouillon, bisque, chowder, maaltijdsoep en consommé. Wat u ook zoekt, of het nu voor een ontspannen lunch in het weekend, een eenvoudig soupertje, een geraffineerd voorgerecht, een verwarmende soep voor de winter of een verkoelende voor de zomer is, er is altijd een recept te vinden. De inleiding omvat alle informatie over bereiding en koken: keukengerei, ingrediënten, technieken voor...
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 5 | Hardcover | 9789059207097
4.4 op 5 sterren
Boek cover 500 hapjes van Susannah Blake (Hardcover)
heerlijke recepten van verse crudites tot open crostini, en van pikante spiesen tot zoet hapjes
Dit boek bevat 500 recepten die u het water in de mond doen lopen. Ze zijn alle duidelijk beschreven en gemakkelijk te bereiden. Ook vindt u vele tips om de juiste ingrediënten voor hapjes en snacks te kiezen en hoe u ervoor kunt zorgen dat het resultaat er volmaakt uitziet. Dit is het enige boek over hapjes waar u niet buiten kunt. De inleiding omvat alle benodigde informatie over bereiding en koken: technieken, keukengerei, ingrediënten, meten en wegen en tips die helpen mislukkingen te voorkomen. Hapjes voor elke gelegenheid - elegante canapés voor bij cocktails, pizzahapjes voor...
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789048301041
5 op 5 sterren
Boek cover 65 Cupcakes van Susannah Blake (Paperback)
Heerlijke Cakejes Voor Elke Gelegenheid
Snoezige, kleurige cakejes in allerlei soorten en varianten zullen nooit vervelen. Susannah Blake, de onvolprezen ster op het gebied van cakejes heeft hier meer dan 60 verrukkelijke recepten verzameld en geeft bovendien uitgebreide informatie over keukengerei, ingrediënten, garneren en verfraaien en serveersuggesties.
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789048301331
4.7 op 5 sterren
Boek cover 500 taarten & cakes van Susannah Blake (Hardcover)
heerlijke recepten voor feestelijke gelegenheden
In dit boek staan recepten voor 500 heerlijke taarten en cakes, perfect voor uiteenlopende feestelijke gelegenheden, zoals verjaardagstaarten, kersttaarten en bruidstaarten. In de inleiding is informatie opgenomen over de voorbereidingen en over het bakken zelf, inclusief een toelichting op het benodigde keukengerei en de ingrediënten. Ook het decoreren en verder versieren van taarten komen aan bod. Laat u inspireren door taarten uit verschillende landen, zoals de Oostenrijkse sachertaart, de Franse tarte tatin en de Amerikaanse Boston cream pie. Ieder hoofdstuk heeft een ander thema en...
›› meer info en gelijkaardige boeken
Engels | E-book | 9781781140468
Boek cover Irresistible Smoothies & Shakes van Susannah Blake (Onbekend)
Creamy Blends, Fruit Fusions and Healthy Recipes
From healthy and wholesome to decadent and daring, this wonderful book offers an enticing choice of milk and yogurt smoothies, fresh fruit and vegetable juices, frozen drinks made with ice cream and crushed ice, and wickedly boozy blends. Learn how to create delicious blended drinks, including choosing the right machine for the job and combining different ingredients to achieve the perfect result.
›› meer info en gelijkaardige boeken