Alle boeken van schrijver Jeroen Ansink (1-10)

Bekijk hier alle boeken van Jeroen Ansink. De boekenlijst is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte boeken van de voorbije maand staan bovenaan.

Er worden per pagina 10 boeken getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende 10 boeken van Jeroen Ansink te zien.

Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789089591227
Boek cover Galerij der groten van Jeroen Ansink (Hardcover)
grondleggers van management
Galerij der groten 1e druk is een boek van Jeroen Ansink uitgegeven bij Mainpress B.V.. ISBN 9789089591227 'You can't start a fire without a spark' zingt Bruce Springsteen in 'Dancing in the dark'. Het zou het motto van deze bundel interviews kunnen zijn waarin de grondleggers van management vertellen waar en hoe hun idee n zijn ontsproten en gerijpt. Soms is dat de tijdgeest, soms toeval, soms een spontane ingeving. Met de kennis van nu weten we dat al deze 'vonkjes' inderdaad een 'brand' hebben ontketend in managementland. Daarom voelen al deze verhalen ook zo vertrouwd aan: ze zijn...
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789047011989
5 op 5 sterren
Boek cover Kleine boekjes - grote inzichten - De kleine Csikszentmihalyi van Jeroen Ansink (Hardcover)
Over flow en optimaal geluk
In "De kleine Csikszentmihalyi' vat Jeroen Ansink de belangrijkste inzichten over flow en optimaal geluk samen. "Flow' is een bekend begrip om een situatie te beschrijven waarin je volledig samenvalt met dat wat je aan het doen bent, waarbij zonder tijdsbesef iedere handeling automatisch voortvloeit uit de vorige, je een staat van optimaal geluk ervaart en het resultaat er ook nog eens mag zijn. De grondlegger en bedenker van flow is de Amerikaans-Hongaarse psycholoog en hoogleraar Mihaly Csikszentmihalyi.
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Druk: 1 | E-book | 9789047011996
5 op 5 sterren
Boek cover Kleine boekjes - grote inzichten - De kleine Csikszentmihalyi van Jeroen Ansink (Onbekend)
Over flow en optimaal geluk
"Flow' is een bekend begrip om een situatie te beschrijven waarin je volledig samenvalt met dat wat je aan het doen bent, waarbij zonder tijdsbesef iedere handeling automatisch voortvloeit uit de vorige, je een staat van optimaal geluk ervaart en het resultaat er ook nog eens mag zijn. De grondlegger en bedenker van flow is de Amerikaans-Hongaarse psycholoog en hoogleraar Mihaly Csikszentmihalyi. Csikszentmihalyi deed jarenlang diepgaand onderzoek naar flow. Zijn werk biedt waardevolle informatie om meer uit je dagelijks leven te halen, ook op die momenten dat flow ver buiten je bereik lijkt...
›› meer info en gelijkaardige boeken
Nederlands | Luisterboek | Verteller: Tessel Blok | 9789047012801 | Speelduur: 01:46:28
Boek cover Business Contact luisterboeken - De 7 elementen van flow en geluk van Jeroen Ansink (Onbekend)
Flow is een bekend begrip om een situatie te beschrijven waarin je volledig samenvalt met dat wat je aan het doen bent, waarbij zonder tijdsbesef iedere handeling automatisch voortvloeit uit de vorige, je een staat van optimaal geluk ervaart en het resultaat er ook nog eens mag zijn. In dit boek zijn de belangrijkste inzichten van de psycholoog Mihaly Csikszentmihalyi, de grondlegger van het begrip "flow', samengevat.
›› meer info en gelijkaardige boeken